Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 09:53

Зірка "Чорного лебедя" вдягла рожевий бюстгальтер під прозору блузку (ФОТО)
6

Актриса, яка виконала одну з головних ролей у фільмі "Чорний лебідь", Міла Куніс знялася для березневого номеру W Magazine.

Актриса позувала у дизайнерському одязі і розповідала журналістам про себе, про "Чорного лебедя" і про ненависть до пуантів.

"Я ніколи в житті не танцювала. Мені довелося тренуватися чотири місяці, сім днів на тиждень, по п'ять годин на день. У мене був всього один вихідний - у мій день народження. Я схудла на 20 фунтів. Я порвала зв'язки. У мене було вивихнуто плече. У мене на спині два шрами", - поскаржилася Куніс.

Проте актриса підкреслила, що це було того варте.

"Кожна хвилина. Але танцювати ви мене більше не примусите. Я думала, я ж ношу підбори, значить я це зможу. О, я помилилася: лубутени незручні, але коли я перший раз вдягла пуанти, то кричала від болю", - поділилася Міла.

"До того, як я почала займатися, я навіть руку не могла правильно підняти. У мене навіть постави нормальної не було. Так що коли я вперше побачила фільм, у мене щелепа відвалилася. "Боже, а я нічого!" Я рада, що моє виконання було знято на плівку, тому що пуанти я більше ніколи і ні за що не вдягну", - зізналася актриса.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Чорного лебедя" вдягла рожевий бюстгальтер під прозору блузку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути