пʼятниця, 26 листопада 2010 14:07

Голлівудську актрису українського походження зняли в спідній білизні (ФОТО)
6

Актриса Міла Куніс стала головною героїнею грудневого Nylon. Вона прикрасила його обкладинку, а також з'явилася у фотосеті всередині журналу. Для зйомки Мілу наряджали у зручні светри, трикотажні панчохи або ж просто обходилися білизною.

Дуже зворушливою була розповідь Міли про себе. У розмові з журналістом, котра відбулася в жовтні в Санта-Моніці, Куніс поділилася багатьма спогадами, зокрема з радянського дитинства (дівчина народилася в Чернівцях в єврейській сім'ї).

"Це була комуністична Росія. І, мені здається, мої батьки просто хотіли, щоб у нас з братом було краще життя, краще майбутнє. Переїзд був не для них. Адже коли ти виїжджаєш, ти залишаєш все: свій статок, дипломи, все. Нічого не можна перевезти сюди. Ти приїжджаєш ні з чим", - розповіла актриса.

Проте, Міла визнала, що у неї було прекрасне дитинство.

Після переїзду батьки Міли осіли в Південній Каліфорнії. І незабаром їхня дочка почала займатися акторською майстерністю. Про свій дитячий акторський досвід Куніс розповіла наступне: "Коли справа стосується дітей, питання ставиться не про те, чи може цей малюк грати чи ні. Головне - чи хороший ти".

А Куніс була дуже милою дитиною, тому кар'єра у неї "задалася" з ранніх років.

Батьки, за словами Міли, при цьому були проти кар'єри. Вони хотіли, щоб дівчина подовше залишалася дитиною, аби пішла у коледж.

"Та зрозумійте ж, це для мене не просто робота: я не уявляю, як бути лікарем, вчителем, юристом, поліцейським або пожежником", - відповіла тоді Куніс батькам.

Зазначимо, Міла Куніс разом з Наталі Портман зіграла головну роль у фільмі "Чорний лебідь", світова прем'єра якого відбулася 1 вересня, на відкритті 67-го Венеціанського кінофестивалю.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Голлівудську актрису українського походження зняли в спідній білизні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути