субота, 02 жовтня 2021 23:46

Зірка "Кріпосної" чотири рази виходила заміж за свого чоловіка
5

Акторка театру та кіно 31-річна Наталка Денисенко розповіла, що чотири рази офіційно виходила заміж за коханого. Її чоловік 36-річний Андрій Федінчик також працює актором.

Зірка серіалу "Кріпосна" зізналася, що загалом пара зіграла п'ять весіль. Цим поділилася за лаштунками шоу "Хто зверху" на "Новому каналі".

"Перше весілля у нас було кіношне. Тоді ж на знімальному майданчику у нас зав'язалися і стосунки. По суті, наша любов почалася з церемонії одруження. Коли у вересні 2016 року Андрій мені освідчився, планували весілля на наступне літо, але так добре відсвяткували Новий рік, що я завагітніла. Дуже хотіла весілля влітку, щоб іти у гарній відкритій сукні. Андрій сказав: "Чого ти переживаєш? Буде тобі літня весільна сукню. Полетіли на Мальдіви і там відсвяткуємо". Це було найкращим рішенням. Тому що у нас була камерна церемонія на двох", – сказала Денисенко.

Після того, як молодята повернулися до Києва, їх чекало ще одне весілля.

"Запропонували взяти участь у фестивалі весільних церемоній і зробити нам космічну весілля. Було неймовірно красиво. Тема космосу і ці всі нереальні декорації. До нас прийшли друзі, ми зробили фуршет і невелике святкування", – згадала акторка.

Акторка Наталка Денисенко розповіла, що чотири рази виходила заміж за коханого Андрія Федінчика
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
2017 року у пари народився первісток. Батьки назвали хлопця Андрієм
2017 року у пари народився первісток. Батьки назвали хлопця Андрієм
Акторка Наталка Денисенко розповіла, що чотири рази виходила заміж за коханого Андрія Федінчика
Акторка Наталка Денисенко розповіла, що чотири рази виходила заміж за коханого Андрія Федінчика

Наступне весілля вони організували для родичів.

"Влаштували одруження в центральному РАГСі з рушником і іконами. Відсвяткували на кораблі "Святий Андрій", – додала Денисенко.

Торік подружжя знімалося в серіалі. І акторка сподівалася, що знову одягне весільну сукню. Але за сюжетом не вдалося.

"Тоді сказала Андрію: "Хочу ще весілля". Коли ми поїхали на річницю в Єгипет, провели церемонію на яхті", – сказала вона.

Але акторка хоче ще весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від продавця й тамади – до співака: Роман Скорпіон розповів про початок кар'єри

"Коли я виходила заміж, мені не подобалися пишні сукні, як у принцес. А тепер дуже подобаються. Але Федінчику ця витівка не дуже. Думаю, що чоловіки таке не люблять. А я в захваті. На відміну від хейтерів, які постійно пишуть: "Це що, вона для "показухи" робить, що цей чоловік тільки її?". А чому б і ні? Мені подобається бути дружиною Андрія Федінчика, я пишаюся тим, що він мій", – додала Денисенко.

Першою відомою роллю української акторки 31-річної Наталки Денисенко стала робота в серіалі "Щоденники Темного". Проте справжньою зіркою Денисенко стала після участі в серіалі "Кріпосна".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кріпосної" чотири рази виходила заміж за свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути