пʼятниця, 01 жовтня 2021 10:10

Від продавця й тамади – до співака: Роман Скорпіон розповів про початок кар'єри
8

Виконавець 30-річний Роман Скорпіон, справжнє прізвище якого Шупяк, працює в жанрі поп. Здобув популярність із піснею "Поцілую" та однойменним альбом, після випуску якого вирушив у концертний тур Україною. В інтерв'ю Gazeta.ua співак розповів, як у шкільні роки працював продавцем, а студентом – ведучим весіль.

Продавець:

У дитинстві мені довелося засвоїти усі господарські професії. Школярем деколи пропускав уроки, бо потрібно було працювати на базарі. Ми продавали і гриби, і ягоди, і ялинки. Найважче було прокидатися вранці. О 5:00 мав уже бути в потязі, потім приїжджав на базар і розкладав усі товари. Ось це для мене, малого, було важко. Хотілося спати.

Ведучий весіль:

Мама хотіла, щоб я став кухарем. Вступив на цю спеціальність у ПТУ і в Самбірський коледж культури і мистецтв – по класу хорового диригування. І обрав професію артиста. З дитинства співав завжди, коли мав нагоду. Це моя справа за покликом серця та душі. Навіть на сцені часто кажу, що дітям треба давати пробувати справи, які їм найбільше відгукуються, і тоді вони виростуть щасливими.

Студентом мав перші омріяні концерти, брав участь у КВК. Почав працювати ведучим заходів. Провів багато весіль. Пам'ятаю перший виступ в ролі ведучого. Тоді я відрекомендувався як спеціаліст із досвідом, а насправді – взагалі нічого не знав про це. Начитався про безліч звичаїв. І забагато додав їх у програму. Потім підходили наречені і казали: "Може, вже досить цих обрядів?". З часом удосконалився та "увійшов у смак", бо ця професія – це та ж сцена та комунікація з людьми.

Роман Скорпіон провів перший концерт 1 вересня 2013 року
Фото: надане піар-агентом співака
Виконавець 30-річний Роман Скорпіон, справжнє прізвище якого Шупяк, у шкільні роки працював за прилавком, а студентом - виступав на весіллях
Роман Скорпіон багато часу проводить зі своїм лабрадором Кевіном
У березні презентували пісню "Я нікому тебе не віддам" з Тонею Матвієнко
Роман Скорпіон провів перший концерт 1 вересня 2013 року

Сольний артист:
Я довго переспівував чужі пісні. Своїх не мав. Довго вивчав ринок. Розмірковував, звідки почати, що робити, як привернути до себе увагу. 1 вересня 2013 року дав перший сольний концерт. Зібрав понад сотню слухачів. Хвилювався, бо розумів, що я - нікому не відомий. Та коли виходив на сцену, був упевнений на всі 100%, що займаюся тим, чим треба.
Популярність здобув із піснею "Поцілую". Принесла мені пізнаваність. У мене майже всі пісні про кохання. Усі – автобіографічні.
У березні презентували пісню "Я нікому тебе не віддам" з Тонею Матвієнко. Взимку запропонував їй дует. У нас не було ніяких правок в процесі: з першого разу ми отримали для себе ідеальний результат. Працювати було легко і чудово. Я отримав максимальне задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баби круті чуваки": Карпа представила кліп на запальну пісню

Співак і автор пісень Роман Скорпіон показав творче життя у кліпі на пісню "З тобою". Каже, композиція відображає стан душі виконавця і новий етап його життя.

Зараз ви читаєте новину «Від продавця й тамади – до співака: Роман Скорпіон розповів про початок кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути