четвер, 30 вересня 2021 23:46

"Баби круті чуваки": Карпа представила кліп на запальну пісню

"Баби круті чуваки": Карпа представила кліп на запальну пісню
Ірена Карпа представила кліп на запальну пісню "Баби круті чуваки". Фото: instagram.com/qarpa

Вчора письменниця та співачка Ірена Карпа представила кліп на свою пісню "Баби круті чуваки". У зйомках взяли участь представниці різних професій – продавчиня м'ясного відділу, генетикиня, військові.

За один день кліп набрав майже 10 тисяч переглядів. Шанувальники творчості Карпи подякували їй за реалістичність роботи.

"Я впізнала половину дівчат у формі. Круто, неймовірно, що усі дівчата справжні. Чесна пісня і чесний кліп", "Нарешті Карпа заспівала мій другий гімн! Вперто обожнюю з неймовірною силою!", "Геніальний і простий парадоксальний інсайт - баби - круті чуваки. Захоплююсь Іреною та її креативом", "Всі жінки в відео прекрасні! Але за тьоть Валю окремий респект", - написали в коментарях під відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартувало народне голосування за найсексуальніших українських митців

Три роки тому письменниця та співачка Ірена Карпа втретє вийшла заміж. Її чоловіком став французький інженер Луї Требюше. З нагоди річниці весілля Карпа опублікувала в Instagram романтичне архівне фото й розкрила секрет щасливого подружнього життя.

Зараз ви читаєте новину «"Баби круті чуваки": Карпа представила кліп на запальну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі