четвер, 30 вересня 2021 16:57

Стартувало народне голосування за найсексуальніших українських митців

Стартувало народне голосування за найсексуальніших українських митців
Поет Сергій Жадан двічі перемагав у рейтингу найсексуальніших українських митців "Золотий ліфон"Фото: https://www.facebook.com/zolotyylifon/

На сторінці народної відзнаки "Золотий ліфон" втретє стартувало голосування за найсексуальніших діячів української культури: музики, театру, літератури, кіно та інших мистецтв.

Номінувати 10 фаворитів можуть усі охочі онлайн до 1 листопада 2021 року. Володарів громадських симпатій визначать за рейтинговою системою. Хто здобуде найбільше згадок - потрапить у фінальний рейтинг відзнаки.

Цьогоріч відзнака "Золотий ліфон" пройде втретє. Торік удруге поспіль найсексуальнішим діячем української культури став поет Сергій Жадан. Також до першої десятки потрапили письменники Юрій Андрухович, Лесь Подерв'янський, Павло Коробчук, музиканти Валерій Харчишин, Іван Леньо, Олександр Положинський, актори Ахтем Сеітаблаєв, Тарас Цимбалюк, художник Іван Семесюк.

"Ідея проєкту виникла абсолютно випадково. На початку втілювалася як голосування "серед своїх". Але, як виявилось, в українському суспільстві є потреба говорити про те, що саме українські митці є напрочуд сексуальними, — каже Анна Арінархова, одна з організаторок відзнаки. — І саме українські музиканти, актори, художники, письменники тощо є справжніми секс-символами: прискорюють серцебиття та фігурують у щемних жіночих мріях. Тому ідея швидко здобула значно ширшу аудиторію, про неї заговорили в пресі та на радіо".

Голосування за найсексуальніших діячів української культури відбуватиметься протягом місяця на Facebook-сторінці проєкту. Долучитися можуть усі охочі, просто склавши власний рейтинг найхаризматичніших. Переможців оголосять у листопаді 2021 року.

Детальніше про відзнаку можна дізнатися на сторінці https://www.facebook.com/zolotyylifon/ та за адресою [email protected]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український виконавець випустив кліп на ліричний гімн закоханих

"Коли ми говоримо "ідеальний чоловік", у нашій уяві постає він - Сергій Жадан, - зазначили на сторінці "Золотого ліфону" в жовтні торік про дворазову першість поета в рейтингу найсексуальніших українських митців. - Бо саме в ньому поєднуються безліч людських рис, які можна віднести до категорії ідеальних. Це і надзвичайний письменницький талант, і доброта, почуття гумору і світлий розум. Це величезна любов до людей, вміння об'єднувати та поєднувати — не лише на папері — усе найпрекрасніше, що є в нашому житті.

Здається, ще жоден український письменник не зумів так тонко і точно зрозуміти та відчути не лише жіночу душу, але й людську загалом. У його текстах стільки відвертості, ніжності, глибини, почуттів, краси та любові, що ніхто не залишиться байдужим. Сам він своєю безпосередньою присутністю випромінює таке море позитиву, харизми, сексуальності та людської теплоти, що можна ще довго залишатися осяяним цим світлом.

Таким яскравим і золотим, як наш "Золотий ліфон", що абсолютно заслужено ми не кидаємо, а покірно кладемо до ніг єдиному і неповторному Сергієві Жадану".

Зараз ви читаєте новину «Стартувало народне голосування за найсексуальніших українських митців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі