четвер, 13 липня 2017 11:33

Зірка "Гри престолів" прийшла на прем'єру серіалу у нічній сорочці
12

Мейсі Вільямс
Фото: Reuters
Мейсі Вільямс
Мейсі Вільямс
Кіт Хартінгтон
Кіт Хартінгтон

Вчора в Walt Disney Concert Hall в Лос-Анджелесі відбувся показ сьомого сезону "Гри престолів" (Game Of Thrones). На телеекранах проект буде запущений через кілька днів, а поки актори, які взяли участь у зйомках, позували фотографам на червоній доріжці і приймали вітання.

Одними з перших в об'єктиви репортерів потрапили Кіт Герінґтон, який зіграв в проекті Джона Сноу, і Роуз Леслі (коханка Сноу на ім'я Ігрітт, загибла в четвертому сезоні). Їх роман триває досі, і закохані не приховують почуттів. Зовсім недавно Кіт розповів, що вони з Роуз підшукують спільне житло в Лондоні.

На прем'єрному показі з'явилися Софі Тернер (Санса Старк), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Наталі Еммануель (Міссандея), Нікола Костер-Вальдано (Джеймі Ланістер) та інші. До речі, багато хто з них разом з Емілією Кларк (Дейнеріс Таргаріен) і Ліною Хіді (Серсея Ланністер), які, до слова, не з'явилися вчора в концертному залі Уолта Діснея, взяли участь в зйомках журналу TIME. Вони постали в яскравих і незвичайних образах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" відпочив з оголеною нареченою на пляжі

Мессі Вільямс прийшла на прем'єру всукні в білизняному стилі.

За тиждень до цього в мережі з'явилися постери, на яких актори відображені в звичних для мільйонів фанатів проекту образах.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" прийшла на прем'єру серіалу у нічній сорочці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути