вівторок, 17 серпня 2021 11:07

"Жили на старій турбазі": як Dzidzio та Slavia починали подружнє життя

"Жили на старій турбазі": як Dzidzio та Slavia починали подружнє життя
Студенткою Ярослава Притула економила буквально на всьому. ФОТО: facebook.com/yaroslava.khoma

Не кожен представник українського шоубізу може похвалитися заможним життям на початку кар'єри. Експодружжя співаків Dzidzio та Slavia спершу жили на орендованих квартирах і навіть на старій турбазі. Про це Slavia, справжнє ім'я Ярослава Притула, розповіла Gazeta.ua.

"Після закінчення училища з Михайлом вступили до Київського національного університету культури й мистецтв. У столиці було важко знайти квартиру відповідно до наших фінансів. Морально це пригнічувало. Оселилися в подруги Михайлової тітки. Так ми почали жити: в одній кімнаті тітка Маша, ми в другій, а в третій - ще квартирант. Господиня була своєрідна, із власними правилами. Вона мені розповідала, як треба жити. Іноді тітка Маша налаштовувала Михайла проти мене. Казала, що жінка має все встигати. Та насправді я їй вдячна за ту школу життя", - пригадала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Могла б стати олімпійською чемпіонкою" - ексдружина Dzidzio

Студенти Михайло Хома та Ярослава Притула економили на всьому.

"Були моменти, коли не мали коштів узагалі. Доводилося викручуватися, підробляли на корпоративах. Спочатку вчилися на стаціонарі. Потім зрозуміли, що після училища маємо сильну базу й перевелися на заочне, щоб мати більше часу на професійну діяльність і заробляти", - поділилася Slavia.

У рідному місті Михайла Новояворівську молода сім'я деякий час мешкала на старій турбазі.

"Не було жодних побутових умов: ліжка з металевою сіткою, старі матраци, у дверях величезні шпарини, з яких віяло холодом. Колонка з водою була лише на території бази. Ми набирали звідти воду й підігрівали кип'ятильником".

З часом Dzidzio та Slavia придбали в Новояворівську квартиру.

"Самотужки зробили ремонт і з усього будинку першими в'їхали в нове помешкання. Воду ще не під'єднали, тому друзі привозили її бідонами. Спершу майже нічого не мали, навіть холодильника. Я спеціально шукала в магазинах маленьку стограмову пачку масла й ховала її у ванну, щоб не розтавало. Згодом мама подарувала холодильник і поступово квартира обростала предметами. Це було велике щастя - облаштовувати власне гніздечко", - додала Slavia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Slavia вразила гостей виступом на весіллі

Цієї весни зіркове подружжя Михайло Хома та Ярослава Притула оголосили про розлучення. Пара разом прожила 20 років, сім із яких - у шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «"Жили на старій турбазі": як Dzidzio та Slavia починали подружнє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути