середа, 11 серпня 2021 14:31

Slavia вразила гостей виступом на весіллі

Slavia вразила гостей виступом на весіллі
Ярослава Притула з раннього дитинства обожнювала виступати. Зараз виконавиця співає під сценічним ім'ям Slavia. ФОТО: Тарас Подолян

Співачка Slavia - Ярослава Притула - з раннього дитинства тішила близьких імпровізованими виступами. Про це вона розповіла Gazeta.ua

"У мене ніколи не виникало питань, ким бути. Скільки себе пам'ятаю, мріяла стати артисткою. У ранньому дитинстві завмирала перед телевізором, коли показували концерти. Із захопленням дивилась виступи Софії Ротару, Оксани Білозір. Згодом батьки купили радіомагнітолу латвійської фірми Radiotehnika, де зверху був програвач на платівки, касети, а також радіо. Мама ставила платівку, садила мене у велике крісло і могла спокійно залишити на деякий час одну, так музика захоплювала мою увагу. Любила пісні італійського дуету Аль Бано і Роміна Пауер",- поділилась Slavia.

У дошкільному віці Ярослава виступала для рідних, стоячи на табуретці з материною плойкою в руках, що імітувала мікрофон.

"6-річною не посоромилась виступити на весіллі. Родичка, яка мала музичну освіту, помітила мій хист і порадила мамі віддати в музичну школу-інтернат імені Софії Крушельницької. Там я здобула гарну базу знань".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непростий період - Slavia розповіла, чим займається після розлучення з Dzidzio

Після закінчення восьмого класу вступила в музичне училище, де і познайомилась з Михайлом Хомою (фронтмен гурту Dzidzio. - Gazeta.ua). Пізніше вони разом навчались в Київському національному університеті культури і мистецтв по класу естрадного вокалу.

Повний текст розповіді Ярослави Притули читайте у свіжому номері журналу "Країна" за 12 серпня.

Співачка Slavia - Ярослава Притула - планує потішити фанів масштабним проєктом. Виконавиця готується до сольного концерту з оркестром і балетом. Прем'єра відбудеться 4 листопада в Хмельницькій філармонії. Потім зірка планує виступити і в інших містах.

Зараз ви читаєте новину «Slavia вразила гостей виступом на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути