Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 09:30

Журналісти запідозрили Вікторію Бекхем в п'ятій вагітності

Журналісти запідозрили Вікторію Бекхем в п'ятій вагітності
Знаменитість лише посміхнулася на запитання про дитину

Відомий дизайнер і дружина футболіста Девіда Бекхема Вікторія, за чутками, чекає на дитину. Приводами для розмов послужили різкі зміни в уподобаннях в їжі та відмова від алкоголю. Сама Вікторія лише посміхається і мовчить.

Зарубіжна преса буквально стоїть на вухах від сенсаційної новини, що Вікторія Бекхем може бути вагітна. Все почалося ще з літніх Олімпійських ігор, які відбулися в цьому році в Лондоні. У близькому оточенні знаменитості помітили, що на всіх заходах, які відвідувала Вікторія, вона не доторкалася до алкоголю, а якщо і їла, то поєднувала досить не сумісні продукти.

Більше того, коли вже друзі набралися сміливості і безпосередньо запитали, чи вагітна вона, Вікторія лише посміхнулася. Тут вже підключилися до розслідування світські репортери. Вони знайшли інтерв'ю чоловіка Вікторії, Девіда Бекхема, яке він давав незабаром після того, як на світ народилася їхня дочка Харпер Севен. Тоді гравець "Лос-Анджелес Гелексі" відповів на запитання про дітей, що "ніколи не кажи ніколи". "Ми завжди хотіли велику родину. Якщо пощастить, то чому ні?" - сказав Бекхем. Вікторія ж зберігає таємниче мовчання. Якщо ця інформація виявиться правдою, то для подружжя Бекхем це буде вже п'ята дитина.

Нагадаємо, Вікторія подарувала своєму чоловікові трьох синів: у 1999 році народився Бруклін Джозеф, в 2002-му на світ з'явився Ромео Джеймс, а в 2005 році народився Круз. Коли під час четвертої вагітності Вікторії з'ясувалося, що буде донька, радості подружжя не було меж. 10 липня 2011 народилася дівчинка Харпер Севен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем зрадив дружину з оперною співачкою - ЗМІ

Цікаво, що на честь кожного зі своїх дітей Девід робив татуювання. Але крім імен синів і доньки у футболіста є крилатий хрест, троянди, ім'я дружини мовою хінді і її портрет на передпліччі, а також репродукція "Людини Страждань" на спині. За деякими підрахунками, всього у Девіда Бекхема 17 натільних малюнків.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти запідозрили Вікторію Бекхем в п'ятій вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути