четвер, 22 березня 2012 15:14

Жанна Бадоєва святкувала 36-річчя на кладовищі

Жанні Бадоєвій, ведучій реаліті-шоу "Орел&Решка" виповнилося 36 років. Свято їй довелося святкувати на кладовищі Ріколетто в Буенос-Айресі. Там похована дружина аргентинського президента Евіта.

"Так вийшло, що в день народження в нас була зйомка на кладовищі. Я ж не могла її відмінити з такого приводу. Скажу відразу, що це видовище не для людей із слабкими нервами. Більше всього здивувало, що при вході на кладовище всі танцюють, лежать на газонах, п'ють спиртне, а діти в той час граються із собаками", - ділиться Жанна.

Кладовища в Аргентині схожі на музеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва за 2011 рік побувала в сорока країнах

"Там нема такої тиші, як у нас, і зовсім інше ставлення до смерті. Замість могили – склепи. Для їхнього будівництва запрошують найкращих світових архітекторів. Звичайно, є і могили, за якими ніхто не доглядає. Мені стало не по собі, коли я побачила розкриті і згнилі гроби. В склеп можна запросто зайти і поговорити з душами померлих. Там навіть стоять крісла і горять свічки", - згадує телеведуча.

Але найбільше Жанна перелякалася, коли загубилась зі знімальною групою.

"Кладовище настільки велике, що схоже на місто. Його закривають в п'ятій вечора, а ми так поспішали, щоб зняти все заплановане, що, коли вирішили йти, зрозуміли, що не знаємо куди. Слава Богу, після довгих блукань нам на зустріч вийшов охоронець кладовища і показав дорогу. Інакше нам би там довелося просто ночувати".

Минулий день народження Жанна Бадоєва святкувала в Італії. Там каталась на червоному Ферарі і грала в гольф з мільйонерами.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва святкувала 36-річчя на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути