Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 11:33

Жерар Депардьє проміняв Росію на Алжир

Жерар Депардьє проміняв Росію на Алжир
Жерар Депардьє переїде жити в Алжир. Фото reuters.

Відомий французький актор Жерар Депардьє, який останні кілька років мешкав в Росії та має російське громадянство, заявив про намір переїхати до Алжиру.

"Не планую вибирати між Парижем і Марселем. Я скоро буду жити в Алжирі. Я вибрав Алжир. Це чудова країна. В ній жили люди високого інтелекту, яких захопила армія безграмотних французів у 1830 році", - пояснив актор.

Жерар Депардьє мав дружні стосунки із Леонідом Кучмою і Віктором Ющенко. Відразу після Помаранчевої революції Депардьє знову приїхав до України. Разом із Віктором Ющенком та президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі він святкував Різдво Христове в Українських Карпатах, де йому сподобалася як і природа, так і місцева культура та народні вироби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький актор випиває крадене кримське вино.

У 2012 році Депардьє переїхав до Бельгії, щоб не платити податок на розкіш. 3 січня 2013 року президент Росії Володимир Путін підписав указ стосовно прийняття Жерара Депардьє до громадянства Російської Федерації. 25 лютого 2013 року Жерар Депардьє став почесним громадянином Чеченської республіки, а глава Чечні Рамзан Кадиров вручив йому документи на 5-кімнатну квартиру. У червні 2013 року Жерар Депардьє заявив, що більше не вважає себе французьким актором. Натомість він є франко-російським актором і "любить Путіна, Росію та її демократію". У 2015 році Жерар Депардьє потрапив до списку акторів, які загрожують нацбезпеці України.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Депардьє проміняв Росію на Алжир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути