Ексклюзиви
середа, 15 травня 2013 10:00

Жерар Депардьє платитиме податки в Мордовії

Жерар Депардьє платитиме податки в Мордовії
Жерар Депардьє Фото: ИТАР-ТАСС

Французький актор Жерар Депардьє, який минулої зими отримав російське громадянство і прописався в Мордовії, платитиме податки з доходів від діяльності в Росії. Для цього він має намір зареєструвати у Саранську юридичну особу, через яку і будуть здійснюватися операції.

"Тепер податки від усіх напрямків діяльності Депардьє, яких багато планується в Росії, будуть платитися у Саранську", - повідомив друг актора - глава "Держфільмофонду" Микола Бородачев. Він пояснив, що 19-20 травня актор приїде до Мордовії, де зареєструє організацію під назвою "Центр культури Жерара Депардьє", одним з напрямків діяльності якої і стане сплата податків.

Він також додав, що актор планує займатися сценічною та кінематографічною діяльністю. І навіть це ще не все, чим планує займатися актор в Росії. Раніше Депардьє також говорив про бажання відкрити власне кафе в столиці Мордовії.

Нагадаємо, Депардьє вирішив поміняти місце проживання після податкової реформи президента Франції Франсуа Олланда, який мав намір ввести податок в 75% на доходи понад мільйон євро на рік. Актор на початку січня 2013 отримав російське громадянство, після чого відвідав Мордовію і висловив бажання влаштуватися в республіці. Він став послом Мордовії в FIFA в рамках підготовки та проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року, матчі якого пройдуть в Саранську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція - тужливе місце - Депардьє

Більше того, в цьому місті актор отримав постійну реєстрацію. Також у актора є п'ятикімнатна квартира в Грозному, документи на яку йому вручив президент республіки Рамзан Кадиров.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Депардьє платитиме податки в Мордовії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути