четвер, 19 липня 2018 16:19

Збочене кохання і трансплантація мозку: таємниці Майкла Джексона розкрив його вбивця

  Джексон відбілював шкіру Фото: liza.ua
Джексон відбілював шкіру Фото: liza.ua

19 липня 2016 року вийшла у продаж книга Конрада Мюррея - особистого лікаря поп-ікони Майкла Джексона. У біографічному творі під назвою "Ось і все" медик розповів про дивні і подекуди шокуючі факти з життя співака.

Мюррей стверджує, що був близьким другом зірки.

У книзі лікар розкрив дивні закоханості співака. Однією з них була Гаррієт, донька друга Джексона, актора Марка Лестера. Свої почуття артист приховував кілька років. Коли дівчинці виповнилось 12, Майкл "загорівся" ідеєю одруження з нею.

"Мене непокоїло те, що Гарріет юридично у більшості країн світу була надто молода для шлюбу. Коли я спитав Майкла, скільки їй років, він сказав, що не певен, але гадає, що десь 12", - пригадав Мюррей.
Автор: Collect/Daily Mirror
  Гаррієт з Майклом Джексоном
Гаррієт з Майклом Джексоном

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батька короля поп-музики звинуватили у кастрації сина

Зі слів автора книги, незадовго до своєї смерті Майкл попросив його бути присутнім при його бесіді з Лестером. Поп-король мав намір обговорити юридичні аспекти та можливі наслідки свого одруження з дівчинкою.

Ще одним неповнолітнім захопленням Джексона стала акторка Емма Вотсон. Об'єктом пристрасті співака вона стала після виходу у 2001-му першої частини серії фільмів "Гаррі Поттера". Тоді зірці було 11 років.

Автор: кадр з фільму
  Емма Вотсон сподобалась Джексону, коли їй було 11 років
Емма Вотсон сподобалась Джексону, коли їй було 11 років

Майкла Джексона неодноразово звинувачували в педофілії. Проти співака подавалося кілька позовів з обвинуваченнями в розбещенні неповнолітніх. У 1993 році співак пішов на мирову угоду, заплативши родині підлітка 20 мільйонів доларів, а в 2004 році Джексона виправдали присяжні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Джексон у музичному кліпі стає танцюючим перевертнем

Також Мюррей розповів, чому Джексон відбілював шкіру.

"Він вважав, що це допоможе йому впоратися з деякими тривожними і трагічними моментами з його минулого. Його цікавило, чи стане зміна кольору шкіри ілюзією, котра поможе йому примиритися з його спогадами про руйнівне і трагічне минуле. Також він подумував про трансплантацію мозку, з надією стерти принизливі спогади, котрі переслідували його з дитинства, підліткового віку і потім", - пише Мюррей.

Автор: Peopletalk
  Конрада Мюррея засудили на два роки
Конрада Мюррея засудили на два роки

25-го червня 2009-го року Конрад Мюррей ввів Джексону смертельну дозу пропофолу. Лікаря визнали винним у ненавмисному вбивстві. Він провів у в'язниці два роки та, за зразкову поведінку, вийшов достроково.

Зараз ви читаєте новину «Збочене кохання і трансплантація мозку: таємниці Майкла Джексона розкрив його вбивця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути