вівторок, 08 жовтня 2013 17:16

Заячківська після конкурсу краси малює графіку та дописує пісні

Заячківська після конкурсу краси малює графіку та дописує пісні

Ганна Заячківська, яка представляла Україну на світовому конкурсі краси "Міс світу", вже почала приймати пропозиції роботи в модельному бізнесі. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Після конкурсу ніколи відпочивати, треба рухатися далі. Маю роботу по модельній справі, по своїх піснях. Приймаю лише адекватні і культурні пропозиції для зйомок. Це те, що буде корисним іншим людям. На всі решта навіть не реагую", - каже Аня.

Вдома на Аню після повернення чекав торт.

"Мама купила торт в магазині, зробили чай, ми посиділи, поговорили. На вокзалі мене гарно друзі так зустрічали разом з одногрупниками. Люди в місті впізнають, фотографуються зі мною, всі так гарно відгукуються. Я приємно тим всім вражена", - стверджує дівчина.

По поверненню з Балі Аня поки не малює ікон, каже, що немає натхнення.

"Почала трохи малювати графіку. Ікони поки ні. Дописую одну із своїх пісень. Хочу далі співати на сцені. Я не можу писати просто. Це буває тоді, як мені щось зверху про це надиктує. Треба придумати, обдумати. Після поїздки я зрозуміла, що маю нести добро у своїх піснях. Просто треба навчитися викладати це розумно", - зауважила Заячківська.

Зараз ви читаєте новину «Заячківська після конкурсу краси малює графіку та дописує пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути