субота, 05 липня 2008 15:06

Жанна Фріске обікрала Періс Хілтон (ФОТО)
5

Найпекучіша брюнетка російського шоу-бізнесу Жанна Фріске "запозичила" нехитрий мотив своєї нової пісні "Блондинки і брюнетки" у заморської діви Періс Хілтон.

Ця пісня з"явилася в ротації російських радіостанцій буквально декілька місяців тому, але вже наробила немало шуму - приспів і куплет композиції дуже нагадують творіння епатажної скандалістки Періс.

Легка і нехитра композиція, присвячена собі коханій, за визнанням адміністраторів артистки, відразу привернула увагу своєю незвичністю і оригінальністю. І все б нічого, та ось тільки незвичність і оригінальність нехитрого мотиву помітили в 2006 році автори пісні білявої бестії Хілтон.

Втім, авторові музики "Блондинок і брюнеток" Сергію Ревтову так не здалося. До речі, Ревтов в шоу-бізнесі людина не нова. Свого часу він писав музику для хітів Білана, Кіркорова та Жасмін. В оточенні співачки дуже обережно прокоментували питання про можливе копіювання мелодії.

- Складно відповісти вам, оскільки, на наш погляд, абсолютно ніякої схожості тут немає ані з цією, ані з будь-якою іншою піснею Жанни, - завірили "Z" в прес-службі артистки.

В піар-службі Фріске упевнені, що пісня ні на що не схожа, тому ніякі судові позови від Періс російській виконавиці не страшні.

- Оскільки ніякої схожості тут немає, то, звісно, ніяких провокаційних розглядів ані з Періс Хілтон, ані з якою-небудь іншою зарубіжною зіркою у Жанночки точно не буде, - підсумували друзі поп-зірки, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске обікрала Періс Хілтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути