понеділок, 11 березня 2024 15:34

Захисник "Азовсталі" Діанов розійшовся з дружиною
3

Михайло Діанов з дружиною і донькою
Фото: instagram.com/dianovmiha
Михайло Діанов з дружиною і донькою
Михайло Діанов

Захисник "Азовсталі" Михайло Діанов розійшовся зі своєю дружиною Ольгою.

У проєкті "Пісня мого життя" військовий зізнався, що це сталося на початку минулого року. Додав, що розрив із коханою у нього асоціюється з творчістю гурту "Без Обмежень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком після 11 років шлюбу

"Насправді "Дим" - це одна з перших пісень, яку я почув з репертуару гурту "Без Обмежень". Потім я вже почав знайомитися з їхньою творчістю. Це було якраз під час мого розлучення. В моєму серці тоді були слова з інших пісень гурту. Я відчував, що: "Без неї ніяк". Я дуже романтична людина. Минуло багато часу, я почув слова з пісні "Дим", в яких співалося: "Нехай про тебе тут залишиться лиш дим", і зрозумів, що я нарешті забув свою колишню дружину. Я вільний і навіть, можливо, готовий до нових стосунків", - прокоментував захисник.

Михайло та Ольга розлучилися понад 12 років тому. У листопаді минулого року Діанов повідомив про возз'єднання. Він опублікував спільні фото й написав: "Нарешті сім'я докупи".

Анна Саліванчук розлучилась з народним депутатом Олександром Божковим. Зірка кіно зазначила, що це сталося ще минулого року. Вони познайомились під час зйомок серіалу "Одного разу під Полтавою". Невдовзі одружились, згодом у їхній родині зʼявився син Гліб, а за п'ять років - Микита. Раніше акторка розповідала, що розлучилась з чоловіком ще минулого року. Певний час вони намагалися врятувати сім'ю, але не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Азовсталі" Діанов розійшовся з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути