пʼятниця, 20 листопада 2020 15:02

"Забула і не взула". Ведуча Соломія Вітвіцька в прямому ефірі скинула підбори
5

Ведуча ТСН на каналі "1+1" Соломія Вітвіцька, сидячи за столом, у прямому ефірі зняла нові високі підбори, її оголені ніжки потрапили в об'єктив оператора. Уважні глядачі ТСН та фанати зірки не залишили це без уваги. Почали робити сторіз зі стоп-кадрами та постити в Instagram. Соломія отримала десятки повідомлень з підтримкою. Прихильниці навіть поділилися своїми подібними історіями:

"Ми ж жінки всі так робимо інколи. Я раз доповідь читала, та зняла один туфель. Доповідь закінчила, а я не можу її знайти, і так незручно. Довелось нахилитись і шукати", "Це так життєво і зрозуміло. Ми дівчата — такі", "Соломіє, Ви така красуня. Це було дуже мило. Я вас розумію".

За словами телеведучої, вона тільки звикає до оновленої високотехнологічної студії ТСН та ще не "подружилася" зі столом, який встановлено на рухомій підлозі. Віднедавна Соломія веде випуски о 14.00 та 16.45, де стіл не задіяний. Та цей випадок довів — ведуча впевнено почуває себе й у вечірніх випусках.

Ведуча зняла підбори під час прямого ефіру
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Ведуча зняла підбори під час прямого ефіру
Ведуча зняла підбори під час прямого ефіру
Ведуча зняла підбори під час прямого ефіру
Ведуча зняла підбори під час прямого ефіру

"Забула і не взула. Жінки часто під столом знімають туфлі на підборах. Казуси в прямому ефірі бувають, але не завжди помітні глядачам. Отримала шквал ваших повідомлень в директ від уважних підписників. Дякую за підтримку і розуміння. Сьогодні буду уважнішою і намагатиму подружитись зі столом у студії", — написала у своєму Instagram ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломію Вітвіцьку приголомшило зізнання чоловіка про їхні стосунки

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska)

Ще в 2013 році в прямому ефірі ТСН.Особливе Соломія зняла туфлі та станцювала танець Уми Турман з фільму "Кримінальне чтиво". Таким незвичним маневром Соломія відзначила піввіковий ювілей режисера Квентіна Тарантино.

У своєму Instagram ведуча ТСН на каналі "1+1" та інфлюенсерка Соломія Вітвіцька поділилася усміхненими знімками у боксерських рукавицях із фітнес-клубу. Телезірка розповідає, що вже давно планувала активно повернутися до спорту та спробувати опанувати бойові мистецтва.

Зараз ви читаєте новину «"Забула і не взула". Ведуча Соломія Вітвіцька в прямому ефірі скинула підбори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути