середа, 11 листопада 2020 17:16

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька надягла боксерські рукавиці та вийшла на ринг
5

У своєму Instagram ведуча ТСН на каналі "1+1" та інфлюенсерка Соломія Вітвіцька поділилася усміхненими знімками у боксерських рукавицях із фітнес-клубу. Телезірка розповідає, що вже давно планувала активно повернутися до спорту та спробувати опанувати бойові мистецтва.

Ведуча займається по спортивній програмі, що передбачає вивчення бойового мистецтва — бокс. А також включає в себе функціональні тренування для розвитку витривалості та корекції фігури. За 3 тижні наполегливих тренувань, окрім одиночних ударів прямих і бічних, Соломія вже опанувала роботу в серіях прямий-боковий удари, а також техніки ухилів від ударів в серії прямі, бічні, ухил.

Ведуча займається боксом
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Ведуча займається боксом
Ведуча займається боксом
Ведуча займається боксом
Ведуча займається боксом

"Завжди чула, що бокс — це дуже класно. Моя подруга давно мене кликала і мотивувала. Однак, щоразу досі мене зупиняли обставини: то весняний карантин, то не могла знайти хороший спортзал. Обрала бокс через те, що він підвищує впевненість у собі і в своїх силах. І, звичайно, розвиває навички самооборони. Крім того, бокс — це динамічний спорт і своєрідне змагання. А тренування роблять нас більш дисциплінованими і зібраними. В народі ще існує стереотип, що бокс — спорт не для жінок. Але я вважаю, наразі немає поділу на чоловічі і жіночі види спорт. Це стереотипи", — сказала Соломія.

Вітвіцька зізнається, що все почалося з її коментарів під спортивними роликами у Instagram ексколеги Олексія Душки. Телезірці написав його тренер та запропонував спробувати заняття з боксу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча "1+1" Валентина Хамайко розповіла про поповнення в родині

"Вже на 3-у тренуванні Соломія показала хороші спортивні результати. Соля дуже енергійна і швидко вчиться. Приємно спостерігати за успіхами своїх учнів", — сказав тренер ведучої.

Чоловік телеведучої Соломії Вітвіцької - Владислав Кочатков - вперше зізнався, що було найважчим у подружньому житті з телезіркою. Влад розповів, що знаходитись в тіні популярної дружини амбіційному чоловіку дуже важко.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька надягла боксерські рукавиці та вийшла на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути