понеділок, 25 березня 2019 15:45

Заборонила дивитися телевізор і користуватися соцмережами - Джулія Робертс стала суворішою матір'ю

Заборонила дивитися телевізор і користуватися соцмережами - Джулія Робертс стала суворішою матір'ю
Жінка вважає, що немає потреби таким маленьким дітям дозволяти користуватися соціальними мережами та дивитися окремі телевізійні програми Фото: Cosmopolitan

Актриса Джулія Робертс зіграла головну роль у фільмі "Повернення Бена", у якому її син - наркоман.

У інтерв'ю акторка зізналася, що після цієї складної ролі, вона стала суворішою та уважнішою до своїх 14-річних близнюків Хейзел та Фіннеаса та 11-річного Генрі, розповідає 24 канал.

Жінка вважає, що немає потреби таким маленьким дітям дозволяти користуватися соціальними мережами та дивитися окремі телевізійні програми.

"Обмеження, звичайно, тимчасові. Мої діти просто поки ще занадто маленькі, тому я не розумію, чим їм зараз можуть стати у пригоді всі ці соціальні медіа", - сказала Джулія Робертс.

Актриса вважає, що час, який вони можуть витратити за переглядом соціальних мереж, краще провести разом за розмовами. Оточення вирішально впливає на те, якими виростають діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без ведучого і зі сльозами: як пройшла церемонія вручення "Оскара"

"Під час підготовки до ролі я дізналася про наркотики більше, ніж знала раніше. Сама я виросла в дуже маленькому містечку, де психотропні речовини не були частиною шкільного життя. А, якщо і були, то я просто про це не знала, моє оточення було не з таких. Тому я навіть не здогадувалася, під який сильний вплив можуть потрапляти однолітки, чи то пропозиція спробувати заборонені препарат, чи щось ще", - сказала актриса.

28 жовтня 51 рік святкує американська акторка Джулія Робертс. За 30-річну кінокар'єру зірка знялася у 54 фільмах і серіалах, а також стала продюсером кількох стрічок. Неодноразово її називали однією з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, включали до списку найкрасивіших людей планети.

Стала відомою після ролі у фільмі "Красуня" з Річардом Гіром (1990). 2001-го отримала "Оскар" за фільм "Ерін Брокович.

Зараз ви читаєте новину «Заборонила дивитися телевізор і користуватися соцмережами - Джулія Робертс стала суворішою матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути