Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2012 09:48

"За Даню моляться по всьому світу!" - Дмитро Пєвцов про пораненого сина

"За Даню моляться по всьому світу!" - Дмитро Пєвцов про пораненого сина
Незважаючи на те, що стан 22-річного сина Пєвцова стабілізувалося, він все одно знаходиться в реанімації Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний російський актор Дмитро Пєвцов, чий старший син Данило кількома днями раніше впав з десятиметрової висоти, дав перший коментар, в якому розповів про стан здоров'я хлопця.

Варто відзначити, що, за ствердженням багатьох фахівців, пройшли ті самі критичні три доби після нещасного випадку, які зазвичай все і вирішують. Зараз повідомляється, що стан Данила стабілізувався. Дмитро Пєвцов, який до цього ще не давав інтерв'ю щодо здоров'я сина, вирішив заспокоїти своїх численних шанувальників, а так само друзів і близьких самого Данила.

"Стан сина стабільний. Бог дасть, все буде добре. За Даню моляться по всьому світу! Спасибі", - розповів Дмитро Пєвцов. Проте чи дійсно Пєвцов, як повідомлялося раніше, відвезе сина лікуватися за кордон, він не уточнив.

Пєвцов і його перша дружина Лариса Блажко майже весь час проводять в Боткінській лікарні, куди і відвезла "швидка допомога" Данила в день нещастя. Повідомляється, що, незважаючи на те, що стан 22-річного сина Пєвцова стабілізувалося, він все одно знаходиться в реанімації. У відділення допускають тільки рідних. Проте в лікарні чергують і друзі й колишні однокурсники Данила.

У ніч на суботу 25 серпня лікарі нейрохірургічного відділення декілька годин боролися за життя Данила. Сина Пєвцова доставили в операційну клініки близько п'ятої години ранку, коли він вже перебував у стані клінічної смерті. Данило отримав серйозні травми черепа, хребта і кінцівок, зірвавшись з висоти третього поверху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Дмитра Пєвцова пережив клінічну смерть

Повідомляється, що падіння з висоти стало наслідком нещасного випадку. У ту ніч Данило з компанією друзів був в гостях у своєї подруги. Хлопці та дівчата скористалися відсутністю дорослих і влаштували гучну вечірку. За словами випадкових очевидців, все сталося о п'ятій годині ранку, коли кілька хлопців, в числі яких був і Данило, вийшли на балкон покурити. Вони веселилися і жартували. Однак в наступну мить Данило підвівся, спираючись руками на поручні балкона, який, до слова, був не засклений, зробив незграбний рух і несподівано зірвався вниз.

Зараз ви читаєте новину «"За Даню моляться по всьому світу!" - Дмитро Пєвцов про пораненого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути