Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2008 11:54

Актор Дмитро Пєвцов влаштував стриптиз під час концерту (ФОТО)

Дмитро Пєвцов влаштував стриптиз під час концерту. Знаменитий актор не соромлячись співав паскудні пісні і оголяв свій давно вже не м"язистий торс.

Приїхавши на виступ в один з найбільших московських рок-клубів до своїх близьких друзів, популярний актор Дмитро Пєвцов повеселився на славу. Ймовірно, тільки у відсутність своєї дружини Ольги Дроздової Діма повністю розслабляється і дозволяє собі розважитися і навіть влаштувати стриптиз на сцені для дівчат.

Після того, як знаменитість увійшов до образу брутального мачо, він почав роздягатися. Здерши з себе сорочку, Пєвцов оголив свій вже далеко не привабливий торс і почав спокушати дівчат, які, звиваючись немов грації, танцювали під його пісні.

Як з"ясував "Z", Ольги Дроздової на концерті свого чоловіка не було, з причини того що вона подібні заходи просто не виносить.

Видно, саме відсутність дружини і розслаблююча атмосфера в компанії друзів дозволили Пєвцову повністю розкріпачитися під час виконання своїх рок-пісень, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Актор Дмитро Пєвцов влаштував стриптиз під час концерту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути