понеділок, 13 липня 2015 16:55

З наступного тижня у продаж надійде улюблене пиво Гомера Сімпсона
3

Фото: windoworld.ru

Пиво з мультиплікаційного серіалу "Сімпсони" Duff, яким впивається один з головних персонажів телепроекту надійде на прилавки магазинів.

Представники 21st Century Fox заявили про те, що з наступного тижня пиво Duff офіційно надходить у продаж. Правда, спершу воно з'явиться в магазинах Чилі, а потім вже по всьому світу.

Так, через кілька тижнів його зможуть спробувати жителі Південної Америки, а от у Європі воно з'явиться не раніше 2016 року. Кінокомпанія Fox не раз заявляла про свої плани випускати пиво під цією назвою, але тільки зараз, як кажуть, дійшли руки.

Як розповів виданню "The Wall Street Journal" Джеффрі Годсік, начальник відділу продуктів харчування, справжнє пиво Duff - преміум якості. Воно має ідеальний баланс смаку і свіжості, фруктовий відтінок і навіть трохи карамелі. Вже зараз Джеффрі впевнений, що багато "ділків" захочуть підробити цей продукт і застерігає потенційних покупців від підробок. "Я вважаю, що у цього продукту є немаленький потенціал, щоб стати всесвітньо відомим, однак найближчим часом ви ніде не побачите Гомера, який рекламує його. Duff, звичайно ж, виник з мультсеріалу, але на цьому їх зв'язок закінчується. Це - повністю автономний бренд, і яких-небудь символів з шоу в рекламних кампаніях ви не побачите".

Зараз ви читаєте новину «З наступного тижня у продаж надійде улюблене пиво Гомера Сімпсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути