понеділок, 04 квітня 2011 12:00

З Кортні Кокс у морі сповз купальник
6

Кортні Кокс, яка зараз відпочиває на Карибах разом з донькою Коко і другом та партнером по зйомках Джошем Хопкінсом, продемонструвала оточуючим незапланований стриптиз. Коли актриса плескалася у хвилях на пляжі острова Сент-Бартс, з неї сповз купальник.

При цьому відпочиваючі навколо туристи змогли насолодитися видовищем її невеликих, але пружних грудей. Джош теж показав глядачам спокусливе тіло: з нього сповзли плавки, і акторові дивом вдалося їх підхопити.

Кортні і Джош стверджують, що вони всього лише друзі, однак більшу частину часу та відпочинок проводять разом. Парочка навіть з'являється в схожих купальних костюмах. Незважаючи на те, що актори заперечують роман, батько Джоша, конгресмен Ларрі Хопкінс розповів, що хотів би, аби його син зустрічався з Кортні.

"Я знаю, що вона йому подобається, він говорить, що вона дуже хороша. Ну а якщо вона йому подобається, то і я це схвалюю", - сказав він.

Незважаючи на близьку дружбу з Хопкінсом, Кортні не забуває про колишнього чоловіка Девіда Аркетта. Так, вона постійно говорить, що переживає через те, що їхній шлюб не вижив. А минулого тижня актрису з колишнім чоловіком зняли разом на квітковому ринку - екс-подружжя мирно прогулювалось, і не було схоже, що вони пам'ятають минулі розбіжності.

Зараз ви читаєте новину «З Кортні Кокс у морі сповз купальник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути