пʼятниця, 15 лютого 2013 13:25

"Я поважала його як тата" - Міка Ньютон про Юрія Фальосу

"Я поважала його як тата" - Міка Ньютон про Юрія Фальосу
Співачка готова стати мамою і дружиною Фото: tabloid.pravda.com.ua

Міка Ньютон хоче створити сім'ю. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Насправді, я сім'янин. Я готую. У мене в цьому році прямо припливи материнського інстинкту. Тому напевно у мене цуценя, бо треба за кимось доглядати. Як дівчина і як жінка я готова і народити, і вийти заміж хоч завтра. Я чітко це зрозуміла. Рік тому - ні. Зараз я чітко розумію, що так. Я можу. Але просто не час. Я рік вже одна. У мене рік не було стосунків", - зізналася Ньютон.

Між тим, співачка підкреслила, що у неї ніколи не було стосунків з її екс-продюсером Юрієм Фальосою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міка Ньютон витрачає на життя в Америці більше $10 тисяч

"Ніколи в житті не було жодних стосунків з людьми, з якими я працювала. Бо робота триває довго. А стосунки можуть скластися, можуть ні. І це дуже сильно впливає на особисте життя. Юра завжди поводився гідно. Мої батьки спілкувалися з ним тісно. Я дуже погано ставлюся до великої різниці у віці. Я розумію, що це можливо, але з Юрою 25, я вважаю, що це занадто. Я завжди це відчувала. Я поважала його як тата, як родича, як друга. У нас були хороші часи", - підкреслила Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «"Я поважала його як тата" - Міка Ньютон про Юрія Фальосу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути