четвер, 14 лютого 2013 11:42

"Я можу тихенько сидіти і не розповідати" - Міка Ньютон про свої успіхи в Америці

"Я можу тихенько сидіти і не розповідати" - Міка Ньютон про свої успіхи в Америці
Співачка підкреслює, що в США неможливо купити популярність за гроші Фото: obozrevatel.com

Міка Ньютон не любить хизуватися своїми успіхами в творчості, які, за її словами, дуже великі. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я коли їхала на "Євробачення", мені всі говорили: "Навіщо ти туди їдеш? Навіщо ти взагалі йдеш на відбірковий?". Мене весь час чомусь усі хочуть зупинити. І я така людина, що можу тихенько сидіти, можу сильно не розповідати", - підкреслила вона.

За словами Ньютон, її успіхи, які є на сьогоднішній день, дуже величезні.

"У першу чергу для мене як людини. Якщо було б все так просто, мені здається, що наші всі українські і російські співаки зі своїми реальними мільйонами, приходили б сюди і просто показували результат. Багато дуже намагалися і хотіли бути тут в Америці", - зазначила вона.

Співачка також підкреслила, те, чим вона займається, це величезна праця.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міка Ньютон подарувала собі Audi Q7 за $65 тисяч

"У нас в Україні я теж, на жаль, за рік, за півтора ніколи не була популярна. Ми добре стартонули, але проходили роки, щоб пісні як можна частіше крутили по радіо. Тут неможливо купити, тут можна купити тільки досвід. Але прямо купити, як це можливо в Росії, в Україні, купити ротації, нікому це не вигідно. Це був реальний ризик для всієї команди. І я його не побоялася щиро, тому що я знаю, що я можу. А якщо я відчуваю, що я можу, чому не вижати?", - зазначила Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «"Я можу тихенько сидіти і не розповідати" - Міка Ньютон про свої успіхи в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути