вівторок, 19 лютого 2013 12:02

"Я хочу ще побути одна. Все таки це не мій чоловік" - Аліна Гросу про свого хлопця

"Я хочу ще побути одна. Все таки це не мій чоловік" - Аліна Гросу про свого хлопця
Співачка не хоче розповідати, чим займається її коханий Фото: webgorlovka.com.ua

Аліна Гросу поки що не збирається заміж. І хоч у молодої співачки є хлопець, вона ще не нагулялася. Про це дівчина розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я хочу ще побути одна якийсь час. Все таки це не мій чоловік ще, а просто хлопець. І тим не менш у мене ще є час потусити трохи, походити", - підкреслила Аліна Гросу.

Між тим співачка не захотіла розповісти, чим займається її хлопець, з яким Аліна нещодавно їздила на зимовий відпочинок в гори.

За словами співачки, її батьки схвалили її молоду людину.

"Мої батьки мене підтримують в будь-якому моєму виборі. Головне, щоб я була щаслива. І тим не менш якщо мені хлопець допомагає писати пісні, морально і душевно це ще величезний плюс", - зазначила Гросу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Аліна Гросу одягла весільну сукню і показала бойфренда

Хлопець дівчини зараз живе в Києві поки вона освоює театральну майстерність в Москві. Нагадаємо, Аліна зараз закінчує останній курс у ВДІКу. За словами молодої співачки, її коханий часто їздить до неї в Москву: "Періодично мотається. Як він мене може там залишити? Контролює".

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу ще побути одна. Все таки це не мій чоловік" - Аліна Гросу про свого хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути