вівторок, 16 квітня 2019 09:42

Вєрка Сердючка виступить на Євробаченні-2019

  Вєрка Сердючка виступить на Євробаченні-2019. Фото: racurs.ua
Вєрка Сердючка виступить на Євробаченні-2019. Фото: racurs.ua

Український артист Андрій Данилко у сценічному образі Вєрки Сердючки виступить на конкурсі "Євробачення-2019" в Ізраїлі в якості запрошеної зірки.

Артист виступатиме під пісню Нетти Барзілай "Toy".

Крім Сердючки, на сцені також будуть конкурсанти з минулих років: Dana International, Кончіта Вурст, Монс Зелмерлева і Елені Фурейра, яка, між іншим, виконає пісню Сердючки Lasha Tumbai.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Оголошено учасників інтервал-актів "Євробачення-2019". 😍🔥 - Нетта виступить в першому півфіналі з новою версією переможної пісні Toy і в фіналі з новим треком, прем'єра якого відбудеться пізніше; Dana International виступить в одному з півфіналів і в фіналі; Кончіта Вурст заспіває Heroes Монса, Монс виконає попурі з піснею Елені Фурейри, Елені заспіває пісню Вєрки Сердючки з 2007 року, а Вєрка заспіває пісню Нетти Toy. До них приєднається Галі Атарі з піснею Hallilujah; Гал Гадот стане спеціальним гостем фіналу Євробачення-2019; - Ідан Райхель з'явиться з 24 музикантами і 26 фіналістами з піснею Boee; Група Shalva (з нац.отбора Ізраїлю) виступить з піснею Million Dreams; Остаточні переговори з Мадонною ведуться. Гонорар за дві пісні - 1,3 мільйона доларів.

Публикация от UA: Євробачення. Eurovision (@eurovision.ua)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потішний хохол": Данилко отримав жорстку оцінку за виступ у Росії

Чутки про те, що українська артистка Вєрка Сердючка йде зі сцени, виявилися неправдивими. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці зірки в Instagram. У дописі сказано, що актор Андрій Данилко, якому належить образ Сердючки, щойно повернувся з відпустки і почувається прекрасно.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка виступить на Євробаченні-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути