Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2022 21:20

"Все до трусів винесли" - Ніна Матвієнко розповіла, як кадировці пограбували квартиру її сестри в Бучі

"Все до трусів винесли" - Ніна Матвієнко розповіла, як кадировці пограбували квартиру її сестри в Бучі
Народна артистка Ніна Матвієнко поділилася історією своєї сестри. Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Народна артистка Ніна Матвієнко поділилася історією своєї сестри, дім якої пограбували окупанти. Також зізналася, як минув її ранок 24 лютого, коли РФ вторглася на територію України.

Вона розповіла, що до війни готова не була, незважаючи на тривожні попередження. Цим поділилася в програмі "Зірковий шлях".

"Я була здивована тим, що це трапилось так швидко і вночі, як фашисти, як справжні бандити, злодії, ворюги. А воно так і є. І що вони мололи всі ці роки? Як могли розповідати, що ми брати і сестри? За що це все? За що нас вбивати, ґвалтувати цих дівчат молодих?

Розвалили будинок моєї сестри в Бучі, в якому вона ось-ось купила квартиру. Все туди (сестра Матвієнко. - Gazeta.ua) вклала, а ця банда кадировська все повиносила, все до трусів. Голодранці. Заср*нці. Я ще такого убозтва за життя не бачила. Це душогуби. Саранча, яка винищує все живе", - емоційно прокоментувала Матвієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт The Hardkiss випустив пісню про війну

Зауважила, що ця ситуація змусила ще більше пишатися Україною та її громадянами.

"У мене з'явилось стільки любові - повний мішок. Таких почуттів я ще не мала. Вона виходить навіть через сльози, і це правильно. Нехай вони омивають серця наших хлопців, не просто хлопців, а справжніх синів. Я так їх всіх люблю, пишаюся і щодня молюся, але все це не біля свічки, а від душі - своїми словами", - поділилася співачка.

Матвієнко додала, що українці стали прикладом патріотизму і "дивують світ".

"Не тільки піснями і спортивними перемогами, а духом, незламністю та патріотизмом. Такого ще світ не бачив. І ми їх навчимо, як любити свої землі", - сказала вона.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу - востаннє, зазначив він.

Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко, зокрема, теж належить до цих лідерів думок.

Зараз ви читаєте новину «"Все до трусів винесли" - Ніна Матвієнко розповіла, як кадировці пограбували квартиру її сестри в Бучі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути