понеділок, 11 квітня 2022 21:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Зайняти два стільці не вдасться" - Коля Сєрга востаннє звернувся до Тодоренко

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу - востаннє, зазначив він.

Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко, зокрема, теж належить до цих лідерів думок, наголосив він в Instagram.

"Ти запитала: "А чому я тобі не написав на особистий номер про смерть Аліка?". Регіно, у мене щодо тебе немає нічого особистого. Можливо, вчасно виражена тобою та твоїми колегами позиція змогла б уберегти життя Аліка та тисячі інших життів. До того ж за півтора місяця війни, ти, маючи мій особистий номер, не написала ні слова. Знову ж таки твоя мовчанка - це твоя активна позиція", - звернувся він до ведучої.

Сєрга нагадав, що вона стала популярною завдяки українському телепроєкту.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко
Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Зеленського, Кіма й Арестовича: Jerry Heil випустила трек зі словами Сердючки

"В особі Регіни я звертаюся до всіх "нейтральних блогерів" на території Росії. Всім цим веселим Івлєєвим, Алінам Островським, що розтікається в жалю, Сабуровим, що істерично зривається, вічно релаксуючим Жиганам і зляканим Ані Лоракам. Це війна. Тут немає півтонів. Ти або проти, або за. Навіть не висловлена позиція є позицією. Кожна наша дія чи бездіяльність призводить до результату. Хочемо ми цього чи не хочемо. Популярність — це відповідальність", - зазначив він.

Музикант звернувся до Тодоренко, аудиторія якої в Instagram становить майже 8 млн користувачів. З них понад половина, за його словами, - це росіяни.

"Це люди, які довіряють тобі, можливо навіть більше, ніж своїм ЗМІ. І коли вони бачать твою реакцію на війну Росії в Україні, де Росія не є агресором, де шкода мирне населення, але винних немає, і до того ж події не серйозніші, ніж твій гардероб, вони роблять свої висновки. Що, значить, жодного терору та геноциду з боку Росії немає. Фраза "Зупиніть війну", кинута в нікуди, — це спроба зайняти одразу два стільці, тільки зробити так не вдасться", - сказав він.

"З днем визволення Одеси. Від зрадників", - додав Сєрга. Тодоренко родом з Одеси, однак проживає і будує кар'єру в РФ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Николай Серга (@thekolya)

Український співак та ексведучий програми "Орел і решка" Коля Сєрга, який зараз служить у Збройних силах України, розповів про те, що втратив друга у Бучі. Співак зазначив, що намагається зберігати бадьорість духу, але час від часу новини вибивають із колії.

Зараз ви читаєте новину «"Зайняти два стільці не вдасться" - Коля Сєрга востаннє звернувся до Тодоренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути