Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2018 14:36

Вона тринькає наші гроші: британці звинувачують Меган Маркл у шалених витратах на дизайнерський одяг
20

Меган Маркл та принц Гаррі у турі по Ірландії
Фото: Reuters
Меган Маркл та принц Гаррі у турі по Ірландії
Меган Маркл та принц Гаррі у турі по Ірландії
Меган Маркл та принц Гаррі у турі по Ірландії
Меган Маркл та принц Гаррі у турі по Ірландії

Меган Маркл знаходяться у турі по Ірландії. За перший день герцогиня Сассекська встигла вигуляти вбрання на £17000 (більше 590 тис. грн. - gazeta.ua), змінивши три образи.

Сукня від Rouland Mouret коштувала £1, 500, сумка до неї від Fendi - £3,850, прикраси - Birks - £6,886. Меган переодягнулась у брючний костюм від Givenchy і його ціна склала £2,500, доповнила образ паском того ж дизайнера за £310, туфлями від Sarah Flint за £268 та клатчем Givenchy вартістю £1,690.

До речі, сукня, яку вигуляла Меган у Ірландії є копією тієї, в яку була одягнута за день до свого весілля, але іншого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер переодягань: Меган Маркл не втомлюється змінювати гламурні образи

У Британії не всім до вподоби такі витрати на гардероб і у мережі почалися висловлювання невдоволених.

"Так шкода, що людина, яка у черзі 6-та на престол змінила 5 дизайнерських нарядів за 36 годин і ми, скоріш за все, їх більше не побачимо знову. У всякому випадку Кейт Міддлтон повторює наряди. Я не знаю, хто така Меган, але її треба була перевірити, перед тим, як монархія збанкротує. Навіть, якщо вона купує речі за свої гроші, це поганий смак переодягатися 3 рази на день"

"Меган Маркл імігрантка і ми її фінансуємо. Вона найдорожчий імігрант для нас"

"Вона має більше поважати народ Великої Британії і витрачати менше. Вона тринькає наші гроші"

"Хтось може логічно пояснити цей фарс: Який сенс відправляти хлопця та його дружину, одягнуту у дорогі речі у цей тур? Яка з цього користь?"

"Люди у країні не можуть отримати нормальної медичної допомоги, школи на колінах, зменшується кількість поліцейських. Досить, це аморально. Монархи і раніше так поводилися. Так починались революції. Ця жінка не підходить королівській родині. Тим більше у минулому вона мала відверте портфоліо. Королівська родина буде знищена цією жінкою. Це кінець або ми наполяготимемо на референдумі, аби вирішити майбутнє монархії. Я відмовлюся, щоб мої податки підтримували цю розлучену жінку, доки вона насолоджується цим шлюбом", - пишуть розгнівані коментатори.

У понеділок в Великій Британії відбулося хрещення принца Луї, молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Зараз ви читаєте новину «Вона тринькає наші гроші: британці звинувачують Меган Маркл у шалених витратах на дизайнерський одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути