середа, 19 січня 2011 12:00

Володимир Зеленський приділяє сім'ї 10 хвилин на день
5

Колишній учасник КВК, керівник проекту "Студія Квартал-95" Володимир Зеленський зізнався, що йому катастрофічно не вистачає часу на сім'ю.

"Я працюю цілодобово, без вихідних. Часто засиджуюся до півночі, лягаю десь о другій, о дев'ятій я вже знову в офісі. Сплю 5 годин. І саме родина дає мені шалену силу, величезний емоційний заряд, щоб підтримувати такий темп. Поплескав доньку по попці і вже легко прокинувся, встав і пішов працювати далі", - розповів Володимир Зеленський у інтерв'ю журналу Cosmopolitan.

У свої 32 роки Володимир Зеленський займає пост генерального продюсера українського телеканалу "Інтер".

Крім того, артист, який створив на базі своєї команди "95 квартал" компанію, яка випускає гумористичні телепрограми, замахнувся на великий кінематограф.

У двох частинах фільму "Кохання у великому місті" він вже прославився як актор.

Тепер йому належить переконати широку аудиторію у своїх серйозних кінонамірах, блиснувши у фільмі "Службовий роман-2". В образі Анатолія Єфремовича Новосельцева він збирається підкорити серце неприступної начальниці і ще пару сотень сердець.

До речі, у Володимира зі своєю дружиною Оленою службовий роман триває практично все життя.

Вони познайомилися ще в школі, вчилися в паралельних класах. На першому курсі інституту зустрічалися. Одружилися 7 років тому, і до весілля були знайомі 8 років.

"Ми кілька разів збиралися зареєструватися. Чесно! Але ... Вже з першого курсу я зайнявся театром. Мене носило на гастролі з КВК по СНД. Навіть коли ми нарешті розписалися, я на наступний день полетів. У нас був не медовий місяць, а медова ніч", - згадує артист.

Зараз Олена працює автором в "Студії Квартал-95", пара виховує доньку Сашу.

"Тут нічого виляти, приховувати і говорити, що я приходжу додому і приділяю кілька годин сім'ї. Але якщо це 10 хвилин на день, то це величезне задоволення для всіх. Коли я їду пізно з роботи, головна моя думка - заснули вже чи ні. Іноді роблю егоїстично - дзвоню! У такий момент я, звісно, думаю тільки про себе, тому що розумію, що можу розбудити ", - зізнався Володимир Зеленський.

Він упевнений, що шлюби повинні бути молодими. Якщо люди полюбили один одного не за матеріальні блага, це почуття на століття. Пізно створювати сім'ю - це прозахідна формула, каже Володимир Зеленський.

"Людям здається: ось зараз отримаю перші 10 тисяч, куплю першу машину, житло і тоді ... У голові малюються сцени ідеального життя. А повний комфорт досягається в 35-40, а буває і в 50. У мене є такі друзі, у яких тепер вже все є, і вони нарешті готові одружитися, але не можуть знайти свою половинку. Витратили весь емоційний запас на роботу, кар'єру. І зараз їм дуже складно спілкуватися з дівчатами ", - підкреслив артист.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Володимир Зеленський приділяє сім'ї 10 хвилин на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути