четвер, 21 червня 2012 17:58

Волочкова пообіцяла ще одну відверту фотосесію

Волочкова пообіцяла ще одну відверту фотосесію
Балерина їде на Крит Фото: ИТАР-ТАСС

Балерина Анастасія Волочкова повідомила, що збирається поїхати у відпустку на острів Крит, де планує знятися у новій провокаційній фотосесії.

Відома своїм досить демократичним ставленням до оголення балерина Анастасія Волочкова розповіла про свої плани на літо. За її словами, спекотна блондинка збирається змінити звичні Мальдіви на Грецію і порадує численних шанувальників черговою провокаційною фотосесією на пляжі.

"В кінці червня відправлю маму і доньку Арішу на півтора місяці на Крит, а коли в мене закінчиться великий тур по Чорномор'ю, приєднаюся до них. І, можливо, не одна. Краща компанія для мене - чоловіча. Поки тільки вибираю попутника, тому що є варіанти. Можливо, знову порадую прихильників красивою фотосесією. Мені приховувати і соромитися нема чого!" - підкреслила епатажна балерина.

Між тим Анастасія Волочкова тільки цієї зими, перебуваючи на відпочинку на Мальдівах, розмістила в своєму мікроблозі кілька досить провокаційних знімків. Спочатку Анастасія викладала фотографії більш ніж цнотливі: небо, пляж, дочка Аріша, потім вже і сама балерина, але в купальнику або в халаті або взагалі на заняттях в тренажерному залі. Тоді шанувальники засмутилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські політики виручали Анастасію Волочкову приватними літаками

І ось Анастасія, витримавши ефектну паузу, все-таки опублікувала фото, на якому постала топлес (може, і повністю голою, ніхто не знає - інші частини тіла в кадр не потрапили). На знімку балерина грайливо прикривається пальмовим листям, яке, втім, нічого не приховує від цікавих очей, а лише підкреслює округлості артистки. Злі язики відразу ж відзначили, що Волочковій вже нічого демонструвати і вона невдало намагається попіарити себе. Тим часом сама Анастасія гордо ігнорує всю критику.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова пообіцяла ще одну відверту фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути