понеділок, 11 червня 2012 14:46

Собчак посміялася над собакою Волочкової

Собчак посміялася над собакою Волочкової
У балерини зникла собака Фото: ИТАР-ТАСС

Балерину Анастасію Волочкову спіткало нове нещастя. Артистка втратила свого домашнього улюбленця, йоркширського тер'єра Шантіка. Ксенія Собчак уже прокоментував цю подію, несмішно пожартувавши, що Олексій Навальний вкрав і розчленував собачку.

Не встигла Анастасія Волочкова оговтатись після незрозумілих дзвінків з погрозами, що йшли нібито від опозиційного блогера Олексія Навального і скандально відомої телеведучої Ксенії Собчак, як нове нещастя впало на голову артистки. Вона втратила свою собачку, йоркширського тер'єра Шантіка, якому скоро виповниться лише рік. Волочкова страшно переживає і вже скористалася всіма доступними засобами, щоб підключити до пошуків близьких і численних шанувальників.

Анастасія навіть задіяла власний блог, в якому виклала фото і відео з малюком Шантіком і залишила запис: "Люди. Пропала моя собака - Шантік, хлопчик, йоркширський тер'єр, моя рідна істота. Допоможіть знайти. Я і Аріша дико переживаємо. Він погано себе почуває без господарів, йому потрібен спеціальний догляд. Будь ласка, допоможіть знайти собаку!" Також Волочкова зазначила, що на того, хто знайде, чекає велика винагорода, і залишила свої контакти.

Примітно, що "заклята подруга" Волочкової Ксенія Собчак не втрималася і прокоментувала пропажу улюбленця балерини. У своєму мікроблозі телеведуча залишила багатозначний запис: "Прийшла посилка від Навального. Розчленована маленька собачка і напис кров'ю на картонці "незабудемнепростим". До чого б це?" Тим самим Собчак згадала нещодавню історію з телефонними погрозами.

Нагадаємо, днями Анастасія Волочкова розповіла в своєму блозі, що їй надійшов дзвінок від якогось чоловіка, який представився Олексієм Навальним. Він почав погрожувати артистці, щоб та вибачилася перед Ксенією Собчак, інакше "ми закриємо ваше концертне шоу, всі ваші творчі проекти, в тому числі ваш дитячий творчий центр".

Як з'ясувалося згодом, причина дзвінка в словах самої Волочкової, які вона зронила на премії "Муз-ТВ", заявивши, що рада відсутності на заході Ксенії Собчак. "Це світський жарт, таким чином я просто висловила радість з приводу того, що мене ніхто не обіллє вином, не заплигне на мої плечі, не стукне підбором по голові, не буде на святі говорити про політику", - пояснила свої слова балерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна Собчак обматюкала Волочкову по телефону

Трохи пізніше Анастасії Волочкової зателефонувала сама Ксенія Собчак. За словами балерини, телеведуча була абсолютно п'яна. "Я не повірила своїм вухам, але цей голос був дійсно сильно п'яний... Я запитала: "Ксюша, це від тебе дзвонив Олексій Навальний нам сьогодні?" Вона відповіла: "Так!"- і далі я почула послання в такі недосяжні місця, що просто дух захоплює... Мені було соромно за все, що вона говорила, і я закінчила розмову", - повідомила Волочкова. Анастасія повідала, що розмова, яка відбувалась по гучномовному зв'язку, вона записала на диктофон і готова опублікувати запис.

Зараз ви читаєте новину «Собчак посміялася над собакою Волочкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути