пʼятниця, 24 червня 2011 17:08

Вольнова щоранку випиває стакан води і читає молитви

Вольнова щоранку випиває стакан води і читає молитви

Світська діва Світлана Вольнова не розуміє, навіщо люди роблять силіконові губи. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Не розумію навіщо люди роблять собі силіконові губи? Це ж треба так себе уродувати. Невже вони справді думають, що так стають більш сексуальними. Чи це просто силікон вганяти не вміють. Ну, зрозуміло, коли це роблять для того, щоб стати зіркою "плейбою". Хоч гроші серйозні заробить. А взагалі силікон — заразна штука. Спочатку робиш губи, а потім думаєш: "О, носик вже не той, і повіки мають бути іншими", - зауважила Вольнова.

Ще Світлана завжди хотіла навчитися плавати. Але в неї аквафобія.

"Мене в чотири роки кинули в річку. Як тільки не вчилася плавати: і віддавали у дві плавальні школи, і викидали посеред річки. Але нічого не вийшло. Тому я заходжу там, де плещуться діти і роблю вигляд, що красиво пливу. А води там насправді по коліна. Зате вмію красиво і ефектно виходити із води. Це набагато важливіше за плавання", - підкреслила екс-телеведуча.

Кожен її день починається з стакана води.

"Щоранку я встаю, випиваю стакан води і читаю молитви. Якщо не лінуюсь, читаю довго, якщо лінь, то бистренько три прочитаю. Далі варю каву. У мене низький тиск і без кави я просто не можу встати. І сідаю за комп'ютер. Я людина інтернету", - наголосила Вольнова.

Зараз ви читаєте новину «Вольнова щоранку випиває стакан води і читає молитви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути