середа, 04 квітня 2012 14:26

Влада Прокаєва підготувала для своєї дочки роботу у держструктурі

Влада Прокаєва підготувала для своєї дочки роботу у держструктурі
"Скромним талановитим дітям важко пробитись", каже колишня модель Фото: lichnosti.net

Влада Прокаєва живе на два міста, їздить між Києвом та Дніпропетровськом. Про це колишня модель розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Вихідні, як правило, проводжу у Дніпропетровську", - зауважила вона. Нагадаємо Влада заміжня за дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим.

"Однак більшість мого часу займає підготовка до захисту кандидатської роботи. Тому я дуже серйозно, ретельно навчаюсь, здаю кандидатські іспити. Я буду кандидатом історичних наук", - поділилась своїми планами модель.

"Перш за все я є заступником кафедри ЮНЕСКО Дипломатичної академії при МЗС України і я викладаю спецкурс "Всесвітня спадщина ЮНЕСКО". Що буде далі, життя покаже. Тема моєї кандидатської роботи "Роль ЮНЕСКО у збереженні культурної спадщини України", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Прокаєва працює у Лаврі без кабінету

У Прокаєвої є дві дочки від колишнього чоловіка Ігоря Литовченка. За словами Влади, молодша Христина кожного тижня бачиться зі своїм батьком.

"Ми дуже цивілізовано розподіляємо з Ігорем наші стосунки, нашу батьківську відповідальність. Христина на вихідні, як правило, у свого батька. Якщо це відпочинок, вона може проводити або з батьком, або зі мною", - наголосила вона.

Старша дочка Маргарита закінчує Київський інститут міжнародних відносин. Прокаева зізналася, що вже підшукала для неї місце роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота в Лаврі займає у Влади Прокаєвої весь вільний час

"Після закінчення навчального закладу вона буде працювати в одній із державних структур, займатися міжнародним піаром. Я допомогла. Ви ж знаєте, як зараз скромним талановитим дітям дуже важко пробитися, бо всюди свої люди, як кажуть. Тому я просто посприяла тому, щоб Маргарита мала абсолютно нормальне місце роботи", - підкреслила колишня модель.

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва підготувала для своєї дочки роботу у держструктурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути