вівторок, 03 квітня 2012 17:17

Влада Прокаєва працює у Лаврі без кабінету

Влада Прокаєва працює у Лаврі без кабінету
Модель вперше прокоментувала свою роботу у Лаврі Фото: mir-finance.com

Влада Прокаєва нарешті прокоментувала чутки щодо своєї роботи в Києво-Печерській Лаврі, повідомляє ТСН.

"Чесно кажучи, є багато людей, які просто заздрять. Але окрім того, що я красива і розумна, я ще дуже багато працюю. Я навчаюся, я вивчаю іноземні мови. Якщо я навіть буду мати якесь запрошення щодо своєї подальшої роботи, щоби та установа, у якій я буду працювати, вона пишалася таким спеціалістом, як я", - розповіла модель в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Галас довкола начебто нового місця роботи Прокаєвої у заповіднику "Києво-Печерська Лавра" розгорівся минулого тижня. Директор заповідника Вікторія Ліснича наполягає, що топ-модель допомагає їй без зарплати та офіційного запису до трудової книжки.

"У нас жодної вакансії немає. Ми знаємо, що моя попередниця мала 108 родичів. І всі родичі пішли на лікарняний. Тому я Владу Володимирівну попросила допомогти і я їй щиро вдячна", - наголосила Ліснича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота в Лаврі займає у Влади Прокаєвої весь вільний час

Між тим, модель розповіла про свої пріоритети.

"Головне, це не розмір кабінету, якого до речі у мене тут немає...Зараз для мене пріоритет все ж таки навчання і реалізація культурологічних, гуманітарних, освітніх науково-методичних ініціатив", - наголосила Прокаєва.

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва працює у Лаврі без кабінету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути