середа, 17 листопада 2021 17:33

Влад Яма спричинив фурор знімком з молодими Зеленським і Могилевською

Зірковий хореограф Влад Яма поділився архівним фото в мережі. Він привітав із Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку, який відзначають 16 листопада. Себе Яма також відносить до цієї сфери. Аргументував таке рішення тим, що понад 10 років працює у розважальних шоу.

На знімку, опублікованому в Instagram, позували молоді українські зірки. Їх сфотографували перед початком прямого ефіру першого сезону "Танців із зірками". Зокрема на фото можна побачити самого танцюриста, Володимира Зеленського, Наталію Могилевську, Олену Шоптенко, Руслану Писанку, Віталія Козловського і Миколу Коваленка.

"На фото 2006 рік, початок епохи великих розважальних шоу в нашій країні. Кого впізнали?", - звернувся Яма до підписників.

Автор: instagram.com/vladyama_official
  Влад Яма показав архівне фото в мережі
Влад Яма показав архівне фото в мережі

У коментарях фани поділилися враженнями від архівного кадру:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Періс Гілтон і ексдружиною: Андре Тан поділився архівними кадрами з нагоди 39-річчя

"Тоді ми ще не знали, що головне шоу ще попереду", "Круте фото. Особливо яскраво вийшов президент", "Усіх впізнала, але одразу око впало на нинішнього президента".

Хореограф Влад Яма літав з сім'єю на Мальдівські острови. Танцюрист зізнавався, що давно мріяв саме про мальдівський відпочинок. Він разом з дружиною Лілією та сином Леоном 5 днів провів на Мальдівах. На відпочинку вони влаштували екстремальну розвагу: вперше в житті політали на гідролітаку. Яма поділився, що залишився в захваті.

Зараз ви читаєте новину «Влад Яма спричинив фурор знімком з молодими Зеленським і Могилевською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути