вівторок, 25 травня 2021 19:52

Влад Яма роздягнув партнерку під час виступу

Влад Яма роздягнув партнерку під час виступу
Танцюрист зазначив, що нічого не відчув. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Хореограф Влад Яма поділився делікатною ситуацією під час виступу на сцені. Він згадав випадок у Запоріжжі.

Про це розповів у проєкті Improv Live Show, який показує "Новий канал".

"Тоді я щодня брав участь у шоу-програмі в ресторані. Виступали ми так: була пара – ми з партнеркою, а ще окремо – балет. Якось у вихідні один хлопець захворів. І мене попросили вивчити пару номерів, щоб замінити його. В першому ж із них ми з колегою піднімали партнерку над собою у такій собі позі "Ісуса Христа" – з розкинутими руками. І під час цього верхньою частиною свого костюму вона зачепилася за мій", - поділився Яма.

Танцюрист зазначив, що нічого не відчув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Коляденко через карантин думав почати таксувати

"Спокійно підняли її над головою, потім зробили кілька повільних обертів під класну музику. Коли подивився на глядачів, зрозумів, що вони якось дивно реагують – чимось вражені. Виявилося, що верх костюму партнерки повністю злетів, і ми її обертали з голими грудьми. Самі цього не бачили, але глядачам було цікаво", - додав чоловік.

У 12-му випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" змагалися танцюристка Олена Шоптенко й фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна проти хореографів-танцюристів Влада Ями та Євгена Кота. Дві зіркові команди боролися за призи "Залізна логіка", розгадуючи загадки й ребуси в чотирьох раундах і фіналі. Завдання мають перевірити логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення учасників.

Зараз ви читаєте новину «Влад Яма роздягнув партнерку під час виступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути