четвер, 02 квітня 2020 12:03

Влад Яма на карантині відпустив чорного чуба

Танцюрист і суддя телепроєктів 37-річний Влад Яма опублікував світлину, яка вразила прихильників. На ній Влад має волосся.

Знімок шоумен опублікував у своєму Іnstagram.

На ньому Влад у стильній кольору джинсу сорочці, із срібним хрестиком на чорному шнурку. У вухах сережки, а на голові темне, хоч і коротке, волосся.

"Карантин", - підписав кадр танцівник, ніби натякаючи на відсутність можливості сходити до перукаря.

Кількома істотними деталями, що доводять, що фото не є актуальним, є те, що суддя-танцюрист має на фото значно молодший вигляд як на свій вік, а саме фото опублікував 1 квітня, на День дурнів. І схоже, жарт Ями був-таки вдалим, оскільки ніхто з фоловерів не похвалив жарту, а переважно захоплювалися новим образом хореграфа.

"Моє життя не буде, як раніше", "Вам дуже личить", "Сем Сміт викапаний", "Бімба!", "А так навіть дуже непогано!)", "Мій світ перевернувся", "Не зрозуміла: а в нього що волосся на голові так повноцінно росте?", "Нічого собі!", "Який ви гарний", "Дуже круто!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": Могилевська "запалила" на паркеті з Ямою та зізналася в коханні новому обранцю

У одному з інтерв'ю хореграф розповідав, що лисина - це лише частина його іміджу, а не особливість організму. Тому цілком можливо, що ми ще побачимо Влада Яму з розкішною чуприною.

Автор: instagram.com/vladyama_official/
  На фото Влад у стильній кольору джинсу сорочці із срібним хрестиком на чорному шнурку. У вухах сережки, а на голові темне, хоч і коротке, волосся
На фото Влад у стильній кольору джинсу сорочці із срібним хрестиком на чорному шнурку. У вухах сережки, а на голові темне, хоч і коротке, волосся

Український хореограф 37-річний Влад Яма показав, який він мав вигляд, коли був учасником проєкту "Танці з зірками". Фото танцюрист опублікував в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Влад Яма на карантині відпустив чорного чуба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути