понеділок, 04 листопада 2019 08:58

"Танці з зірками": Могилевська "запалила" на паркеті з Ямою та зізналася в коханні новому обранцю

"Танці з зірками": Могилевська "запалила" на паркеті з Ямою та зізналася в коханні новому обранцю
У 11-му ефірі у шоу "Танці з зірками" співачка Наталія Могилевська через 13 років вийшла на паркет шоу у парі з суддею проекту Владом Ямою. Фото - 1+1

У 11-му ефірі шоу "Танці з зірками" фантастичним сюрпризом порадувала Наталія Могилевська.

Співачка через 13 років вийшла на паркет шоу у парі з суддею проекту Владом Ямою. Сам танцівник заявив, що він залишив суддівське крісло тільки заради виступу з Наталею та зізнався, що все ж таки був роман між ними у той час, коли вони брали участь у шоу.

Спочатку на паркеті з'явилась Могилевська, виконуючи композицію "Этот танец". А потім до неї вийшов Яма. Вони порадували глядачів запальними рухами під відеоряд ізі знімків минулих виступів.

А от другим елементом перфомансу співачки стала прем'єра пісні "Покохала", яку вона присвятила обранцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Танців із зірками" розлучається з дружиною

Зірка сказала, що справді закохана. Проте, хто полонив її серце, не повідомила. Тільки розповіла, що її коханий зараз перебуває далеко за кордоном, але вона відчуває його підтримку та кохання навіть попри кілометри.

"Я дуже чекаю на тебе. І кохаю і навіть коли мені стає страшно за наше кохання, я згадую твої слова: "Нічого не бійся і не хвилюйся, тому що найголовніше вже сталося - ми зустрілися", - сказала на всю Україну співачка.

3 листопада відбувся 11-й ефір шоу "Танці з зірками" під назвою "Повернення героїв". Усі учасники шоу виходили на сцену з улюбленими учасниками минулих сезонів. За підсумками глядацького голосування та оцінок журі проект залишила пара актора Олексія Яровенка та хореографа Олени Шоптенко.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками": Могилевська "запалила" на паркеті з Ямою та зізналася в коханні новому обранцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути