понеділок, 26 вересня 2011 12:44

Виступ Брітні Спірс розчарував російських фанатів

Виступ Брітні Спірс розчарував російських фанатів

Поп-зірка Брітні Спірс відкрила європейське турне Femme Fatale концертами в Росії. Співачка виглядає чудово, зазначають критики, але ситуація могла б скластися і краще. На жаль, виступ Бріт її російських фанатів не надто вразив.

У суботу ввечері Спірс виступила в московському СК "Олімпійський". Як і було обіцяно організаторами, шоу було ефектним, сама співачка начебто теж старалася з усіх сил. Але аншлагу не вийшло. Та й відгуки глядачів про концерт явно не були захопленими.

Почався виступ з композиції Hold It Against Me під час виконання якої Брітні на рухомій платформі спустилася до публіки. Під час Big Fat Bass з'явилася в новому костюмі з колонки. Під звуки He About To Lose Me піднялась над подіумом на гойдалці, після Womanizer зникла під підлогою, та так, що частина глядачів стадіону визнала це фіналом і поспішила до виходу.

До моменту, коли артистка все ж повернулася на запланований біс, зал виявився напівпорожнім. Тим, хто все-таки дочекався артистку, пощастило - останні два номери виявилися найбільш ефектними за все шоу. З'явившись в приголомшливому чорному вбранні і в оточенні танцюристів у костюмах, що світилися, Спірс заспівала знамениту Toxic.

"Брітні Спірс просто погано співає - так, ніби не хоче, щоб слова і ноти вилітали з її рота, - коментує оглядач Gazeta.ru. - І особливо це стає очевидним на стику фонограми і живого виконання".

Ще один мінус: на сцені постійно була присутня танцювальна група. На її тлі сама знаменитість виглядала громіздко і незграбно. А зараз Спірс знаходиться в кращій формі, ніж під час американського туру.

Представники ЗМІ теж дещо розчаровані: зірка вирішила не спілкуватися на прес-конференціях і майже відразу ж після виступу полетіла до Києва, де заплановано черговий її концерт.

Зараз ви читаєте новину «Виступ Брітні Спірс розчарував російських фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути