субота, 13 серпня 2011 14:48

Брітні Спірс заборонили користуватися мобільним телефоном

Брітні Спірс заборонили користуватися мобільним телефоном

Американській поп-співачці Брітні Спірс заборонили користуватися мобільним телефоном. Про це пише британський таблоїд The ??Sun. Таке рішення ухвалив батько і опікун 29-річної співачки Джеймі Спірс, щоб уберегти її від можливих неприємностей.

За даними видання, в останній раз серйозні проблеми через мобільний виникли у Спірс навесні 2011 року, коли один з її колишніх охоронців Фернандо Флорес (Fernando Flores) звинуватив її у сексуальних домаганнях, пригрозивши подати на неї в суд. Як доказ Флорес мав намір використовувати фотографії голої Спірс, які вона пересилала йому за допомогою мобільного телефону. Тоді конфлікт вдалося розв'язати без судового розгляду. Після цього Брітні відзначала в інтерв'ю, що в неї більше немає особистого мобільника, однак не стала уточнювати чому саме.

За словами джерела в оточенні Спірс, в даний момент співачка знаходиться в турне по США, "займаючись улюбленою справою". Співрозмовник New Musical Express заявив, що було б просто жахливо, якби якісь зовнішні подразники спровокували Брітні повернутися до своїх колишніх розваг. Тому оточенню артистки доручено уважно стежити, щоб вона не користувалася мобільним в таємниці від її батька й опікуна Джеймі.

Джеймі Спірс почав вести справи своєї дочки в кінці 2008 року, після того, як 31 січня Брітні була доставлена ??в психіатричне відділення медичного центру Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі. Психічний розлад стався у співачки на грунті надмірного захоплення наркотиками.

Останній альбом Брітні Спірс "Femme Fatale" вийшов у березні 2011 року. Він дебютував на першій позиції чарту Billboard. За тиждень було куплено близько 276 тисяч примірників.

Раніше повідомлялося, Брітні Спірс станцювала на фанаті в рожевому боа.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс заборонили користуватися мобільним телефоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути