середа, 12 жовтня 2011 14:26

Вінницька купила будинок за $300 тисяч

Вінницька купила будинок за $300 тисяч

Співачка Альона Вінницька почала писати дитячу казку. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"На це мене надихнула казка індійського письменника Салмана Рушді "Гарун". Його переслідує мусульманський світ і через це він живе в Лондоні (один із героїв роману письменника "Сатанинські вірші" розкритикував пророка Мухамеда і через це мусульманський світ вимагає стратити письменника — ред.). Не можу поки розповісти сюжет, бо тільки почала", - зізнається співачка.

Два роки тому Альона купила будинок за три кілометра від Києва, в селі Хотів.

"Будинок великий, на двісті квадратів. Тому інколи мама допомагає по дому. Купили його більш як за 300 тисяч доларів. Він мені подобається, але це не той будинок, який я б хотіла мати. Такий можна лише збудувати, а в нас на це часу немає. Мені подобається його розташування і земля. Офіційно це три кілометра від Києва. Коли нема заторів я за 20 хвилин доїжджаю до центру міста", - зазначає співачка.

Літню відпустку з чоловіком Сергієм Большим Вінницька провела в Європі.

"Були в Німеччині, Швейцарії та Португалії. Німеччина — це просто "зе бест". Так хочеться, щоб у нас було так, як у них. Чистота всюди, можна в шкарпетках іти по вулиці і не замастиш. Португалія — дуже демократична країна. Може через те, що в них океан і тепло, і люди не паряться, як мають виглядати", - зауважує співачка.

Вінницька — одна із колишніх учасниць групи "ВІА Гра".

"Востаннє бачила їх на нашому спільному концерті торік в листопаді, коли ми святкували 10-річчя групи. В чутки про них не вникаю і ніколи не дзвоню до них за якимись підтвердженнями", - підкреслила Вінницька.

Зараз ви читаєте новину «Вінницька купила будинок за $300 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути