понеділок, 20 серпня 2018 11:04

"Він не чоловік" - донька Єгорової розкрила правду про конфлікт із Мухарським

"Він не чоловік" - донька Єгорової розкрила правду про конфлікт із Мухарським
Старша дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська прокоментувала гучний скандал матері з Антіном Мухарським. Фото: abastudio.org

Старша дочка Сніжани Єгорової від першого шлюбу з режисером Семеном Горовим Стася Ровінська (Анастасія Єгорова) прокоментувала гучний скандал матері з другим екс-чоловіком Антіном Мухарським.

За її словами, Мухарський робить шкоду нишком, тому більшість українців були впевнені, що в конфлікті винна саме Єгорова. Дівчина стверджує, що мати робила все можливе, щоб Антін міг бачитися з дітьми, пише obozrevatel.com.

"Моя мама реально зробила все, щоб він спілкувався з дітьми, приїжджав. Навіть суди, які тривають досі, спровоковані Антіном. Він з нею судиться, щоб скасувати аліменти, а не вона з ним", - говорить Ровінська.

Стася додала, що її колишній вітчим взагалі не дає грошей на дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антін Мухарський попросив політичного притулку в Європі

"Він для мене не чоловік. Я рада що вони не разом, мені шкода моїх братів і сестер, тому що вони люблять тата, сумують за ним. Мій 11-річний брат вже все розуміє. Антін якось із ним поспілкувався, і був дуже здивований, що у нього вже такий дорослий син".

2 квітня завершився судовий процес між колишнім подружжям - актором і музикантом Антіном Мухарським і телеведучою Сніжаною Єгоровою. Суд щодо суми аліментів на їхніх 3 спільних дітей виграла Сніжана Єгорова.

Зараз ви читаєте новину «"Він не чоловік" - донька Єгорової розкрила правду про конфлікт із Мухарським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути