четвер, 20 грудня 2012 17:23

Віктор Васильєв зацілував вагітну Анну Снаткіну на прем'єрі фільму
5

Популярні артисти, подружжя Анна Снаткіна і Віктор Васильєв вперше вийшли у світ після повернення з весільної подорожі, яку вони провели на Мальдівах. Закохані не намагалися приховати своїх почуттів і без кінця цілувалися і не намагалися приховати кругленький живіт Анни.

Напередодні у московському кінотеатрі "Жовтень" відбулася прем'єра фільму "З Новим роком, мами!". Нову картину прийшли подивитися не тільки прості люди, а й представники російського шоу-бізнесу. Так, на заході були помічені акторки Світлана Іванова і Катерина Вілкова, Костянтин Крюков зі своєю подругою Аліною, Катерина Клімова, Павло Воля, Олександр Ревва, Ірина Розанова і навіть Ален Делон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Снаткіна і Віктор Васильєв збираються в ще один медовий місяць

Однак загальну увагу привернуло подружжя Анна Снаткіна і Віктор Васильєв. Закохані вперше вийшли у світ після своєї весільної подорожі, яку провели на Мальдівах. Снаткіна і Васильєв буквально сяяли від щастя. Вони без кінця цілувалися і всіляко демонстрували ніжні почуття. Віктор абсолютно не міг відірватися від своєї дружини, яка виглядала чарівно у вільній ніжно-рожевій сукні.

Особливо цікаві відзначили, що цікавий стан Снаткіної, про який вже не перший місяць пліткують у пресі, все ж має місце бути. Вбрання Анни, незважаючи на всю свою широту, не зміг приховати кругленький живіт. Деякі гості взагалі заявили, що популярна актриса помітно погладшала. Тим не менш щасливе подружжя продовжує відмовчуватися щодо швидкого поповнення в сімействі.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Васильєв зацілував вагітну Анну Снаткіну на прем'єрі фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути