субота, 18 квітня 2020 21:48

Виконавиця заспівала після півторарічного мовчання

Виконавиця заспівала після півторарічного мовчання
Перший реліз після 1,5-річної паузи представила молода виконавиця Фото: instagram.com/riya_riyaofficial/

Інді-поп співачка і переможниця YouTube-євробачення Riya презентує свій новий сингл "Застигну".

"Застигну" - це новий етап в житті Riya, початок самостійної творчої діяльності, після кількарічної роботи з продюсером. "Застигну" - пісня про любов з протиріччями.

"Мені хотілось передати самотність і легкий сум через драйвовий ритм і олдскульну гітару. Це дещо нове звучання для мене. Але за 1,5 роки мовчання я багато чого переосмислила в собі й музиці. Зараз оновлена я з новою командою і новими силами починаю новий етап у житті", - розповідає Riya.

Наприкінці березня у Instagram, Riya поділилася з підписниками лайв-фрагментом пісні. Підписники охарактеризували пісню, як "відчуття простору і свободи", "ковток повітря", історія про те, як "щемить серце", "що в житті багато чого відбувається не так, як хочеться", але часто "почуття сильніші за розум, за біль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любив не Великдень, а "підпільно-хуліганське" свято після нього: телеведучий розповів незвичайні деталі святкування

Співачка планує екранізувати новий сингл "Застигну". Останній реліз Riya презентувала у вересні 2018-го року. Презентувавши дебютний альбом "ЕйфоRiya" сольним концертом у столичному Caribbean Club.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Минулого літа я їхала додому в маршрутці. Почався дощ, а я сиділа і дивилась через вікно, як стікають краплі і наповнюють вулиці Києва. Мене дощ завжди налаштовує на романтичний настрій. ⠀ В якийсь момент, кілька крапель застигли на склі і мені в голові промайнуло "Я застигаю в твоїх очах". Приїхала додому, сіла за клавіші і через деякий час народилась пісня. ⠀ І лише цієї зими я вирішила випустити "Застигну". Вона мені і досі пахне літнім дощем. ⠀ Слухайте "Застигну" за посиланням в описі профілю! ⠀ #riya #рія #riyamusic #застигну #пишуукраїнською

Публикация от RIYA / Рія (@riya_riyaofficial)

Співачка Marcelle презентувала сингл "Не повинна". Це соціальний трек про відсутність рівності між статями в Україні. Співачка має надію, що у найближчому майбутньому, ситуація щодо місця та позиції жінок у нашому суспільстві зміниться на більш адекватнішу.

Зараз ви читаєте новину «Виконавиця заспівала після півторарічного мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути