пʼятниця, 17 квітня 2020 17:57

Немає рівності між чоловіками і жінками: Marcelle презентувала сингл
4

Це соціальний трек про відсутність рівності між статями в Україні
Фото: Фото надане піар-агентом співачки
Це соціальний трек про відсутність рівності між статями в Україні
Це соціальний трек про відсутність рівності між статями в Україні
Це соціальний трек про відсутність рівності між статями в Україні

Співачка Marcelle презентувала сингл "Не повинна".

Це соціальний трек про відсутність рівності між статями в Україні. Співачка має надію, що у найближчому майбутньому, ситуація щодо місця та позиції жінок у нашому суспільстві зміниться на більш адекватнішу.

"Подорожуючи світом, я помітила, що мені комфортніше у розвинених країнах, де панує гендерна рівність, повага до людини будь-якої статі, фемінізм тощо. Повернувшись в Україну, знадобилось багато часу, щоб пояснити людям в моїй країні, що жінка - це також людина, що старі установки не працюють та щоб від мене просто відвалили із настановами щодо народжування дітей, поведінки, будування кар'єри, стереотипних штампів, слатшеймінгу, а потім і віктімблеймінгу, аб'юзингу жінки протягом усього життя тощо", - розповідає Marcelle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косить він усіх підряд, як маленьких поросят: пісня про коронавірус набуває популярності

Трек Marcelle планувала випустити до 8 березня, але сталася пандемія та дивні протести проти феміністок, які хотіли лише однакових прав із чоловіками в нашій зашореній країні. Тому, Marcelle вирішила зробити приємно собі та своїм слухачам, оприлюднивши сингл 11 квітня у свій день народження.

Marcelle увірвалася в медійний простір країни з треком #CORONAVIRUS. Після релізу треку менеджмент співачки потрапив в досить неоднозначну ситуацію. Компанія Google, якій належить відеохостинг YouTube відмовила в рекламі треку, помітивши його шок-контентом. Чисельні звернення в офіс Google не дали результату. І тому, саме завдяки підтримці багатьох українських ЗМІ, українська версія #CORONAVIRUS органічно зібрала більше 10 тис. переглядів на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Немає рівності між чоловіками і жінками: Marcelle презентувала сингл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути