середа, 02 серпня 2017 16:36

Відтягували 3 роки, записали за 2 тижні - гурт Bugs&Bunny про новий альбом
6

Автор: Ірина Козюпа
  Гурт Bugs&Bunny
Гурт Bugs&Bunny

Минулого місяця музичний гурт Bugs&Bunny з Тернополя презентував свій дебютний альбом "Музика в плеєрі". Першими отримали платівку меломани на фестивалі "Файне місто". Gazeta.ua дізналась у музикантів, яку пісню з нового альбому на концертах пізнають з перших слів, чому тягнули з записом альбому, і як за два дні створити справжній хіт.

Цього року Bugs&Bunny відкриває одну зі сцен на "Файному місті", але ваш дебют на фестивалі стався ще у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Guano Apes на "Файному місті" вшанували пам'ять соліста Linkin Park

Гурт Bugs&Bunny: Ми цього року ви випустили альбом, і це привабило організаторів. Вирішили презентувати платівку на цьому фестивалі, перед концертом вперше отримали на руки диски. Відкривати сцену завжди непросто, але відчуття неймовірні. Це один з найбільших фестивалів в Україні, до того ж це рідний фестиваль.

Автор: Ірина Козюпа
  Гурт Bugs&Bunny
Гурт Bugs&Bunny

Bugs&Bunny більше фестивальний гурт чи вам комфортніше грати у концертних залах?

Гурт Bugs&Bunny: На фестивалях найкраще грати. Ми були на фестивалі у Черкасах. Думали, що нас там майже ніхо не знає, хвилювались дуже. А вийшли на сцену і люди з перших слів знали наші пісню, співали з нами "Дівчинку Дмитро". Тому фестивалі, як найдалі від дому, прикольніше. Там тебе меньше знають, там більше цінять. Рідко виступаємо у Тернополі, нас часто запрошують у Хмельницький, у західні міста, в центр. Постійно у роз'їздах.

Автор: Ірина Козюпа
  Гурт Bugs&Bunny
Гурт Bugs&Bunny

Скільки часу знадобились для запису альбому "Музика в плеєрі"?

Гурт Bugs&Bunny: Ми записали його за 2 тижні, завдяки нашому саксофоністу, його забрали у АТО. Але підштовхнула рішуче взятися до справи втрата нашого барабанщика Івана Чопика, ми мали записувати альбом з ним, але він не дожив кілька днів. Його смерть стала моральним ударом. Постійно відкладали роботу з різних причин, а потім вирішили, що прийшов час. Відчули, що життя замало і все треба робити зараз, або не зробиш ніколи. Ми чекали 3 роки, а пісні могли записати, коли вони створювалися. Ця ситуація наштовхнула, що потрібно саме зараз. Відкладали 2 роки, а записали за 2 тижні. У альбомі 2 бонусні треки, які записали з Іваном.

Ми шукали лейбл, який би міг допомогти у видачі альбому. Відгукнувся Moon records, це моя мрія дитинства видати альбом саме на цьому лейблі, адже він випускав "Скрябіна" та інших гарних артистів. Тепер ми презентуємо альбом на фестивалях і в планах презентувати його до кінця літа і осені. Багато пропозицій та запрошень.

Розкажіть про настрій альбому?

Гурт Bugs&Bunny: Пісня "Вітер" запалює лірикою, сингл "Музика у плеєрі" записали за 2 дні. Він відрізняється від всіх пісень. У "Ангелі" 12 акордів, навіть "Океан Ельзи" стільки не має. "Душа" експерементальна пісня, там не має приспіву, замість нього звучить саксофон. У альбомі пісні, які припадуть до душі всім. Кожний знайде своє.

Зараз ви читаєте новину «Відтягували 3 роки, записали за 2 тижні - гурт Bugs&Bunny про новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути