Ексклюзиви
середа, 27 листопада 2019 13:59

Відомий канадський актор загинув на знімальному майданчику
7

Тайвансько-канадський актор та фотомодель Годфрі Гао помер на знімальному майданчику спортивного реаліті-шоу "Chase Me" в Китаї.

Причиною смерті стала зупинка серця, повідомляє CNN.

Годфрі Гао брав участь в програмі "Chase Me" – "Наздожени мене". Організатори кидають виклик зіркам до спортивного протистояння з професійними конкурентами. На зйомках актор раптом втратив свідомість і впав. Інцидент трапився сьогодні зранку.

35-річний актор Ґодфрі Ґао раптово помер на зйомках шоу
Фото: Instagram/@godfreygao
У 2013-му знявся разом з Ліною Хіді та Лілі Коллінз у фільмі "Знаряддя смерті: місто кісток"
35-річний актор Ґодфрі Ґао раптово помер на зйомках шоу
35-річний актор Ґодфрі Ґао раптово помер на зйомках шоу
35-річний актор Ґодфрі Ґао раптово помер на зйомках шоу

В офіційній заяві представники агенції JetStar Entertainment стверджують, що Годфрі Гао одразу госпіталізували. Медики проводили реанімаційні заходи, та врятувати його не вдалося. Актор помер за 3 год. після того, як знепритомнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії під час вистави помер актор

"Ми шоковані і засмучені тим, що сталося. Представники агенції постійно були безпосередньо біля нього, поки його сім'я поспішала на місце події", – заявили в агенції.

Свідки трагедії запевняють, актор вчасно отримав меддопомогу. Колеги просять прихильників та ЗМІ залишити родину у спокої й не порушувати їх приватний простір, щоб вони могли пережити трагедію.

Актор народився у Тайвані. Годфрі Гао досяг успіху спочатку в Китаї, а потім дійшов до Голівуду. Він був першим азіатським чоловіком, який представив модний бренд Louis Vuitton, а також знявся разом з Ліною Хіді та Лілі Коллінз у фільмі "Знаряддя смерті: місто кісток" 2013 року.

Гао також з'явився у численних китайських телевізійних шоу та науково-фантастичному фільмі 2019 року "Шанхайська фортеця".

Померла 33-річна українська актриса театру і кіно Марина Кукліна. Про трагедію повідомили в соцмережах колеги і друзі актриси.

Причини смерті наразі не розголошуються. Проте навесні родичі Кукліної просили допомогти їй, ймовірно, вона хворіла. Актриса померла 5 жовтня, їй було 33 роки

Марина Кукліна грала в театрі на Липках і знімалася в фільмах.

Зараз ви читаєте новину «Відомий канадський актор загинув на знімальному майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути